• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Ay canım ınsallah burdakı tüm arkadaşlarla beraber umarım hepımız o mutluluğu yaşarız bu arada Senınde hayırlı olsun 😊transferden sonra neler yaşadığını paylasırmısın benım ılk transferım bıraz endıselıyım
Tabi paylaşmam mı benim daha önce bir gebeliğim oldu geçen sene ama kalbi durdu. Bu kez Allah'ım sağlıkla kucağımıza alacağımız hamilelikler nasip etsin hepimize 🙏🥰

Tabi paylaşmam mı benim daha önce bir gebeliğim oldu geçen sene ama kalbi durdu. Bu kez Allah'ım sağlıkla kucağımıza alacağımız hamilelikler nasip etsin hepimize 🙏🥰
Çok üzüldüm canım ama ınsallah bu sefer güzel olacak rabbımın ıznı ıle ben ınanıyorum hepımız ıcın bu arada teşekkür ederım sımdıden rabbım yardımcın olsun ınsallah transferım çok güzel geçer ve gebelık haberını burda ogrenırız🙏

Çok üzüldüm canım ama ınsallah bu sefer güzel olacak rabbımın ıznı ıle ben ınanıyorum hepımız ıcın bu arada teşekkür ederım sımdıden rabbım yardımcın olsun ınsallah transferım çok güzel geçer ve gebelık haberını burda ogrenırız🙏
Evet balım ben de hepimiz için aynı duayı ediyorum ve çok inanıyorum bu sefer hepimiz sevinicez önce hamilelik haberimizi sonra bebislerimizi konusucaz 🥰🙏🥰

Kızlar transfer günü hariç 5. Günüm bugün çok çok çok az pembe leke geldi doktorum progestan 50 mg kalçadan vurdur dedi aynı iğneyi yapan var mı aramızda

Kızlar transfer günü hariç 5. Günüm bugün çok çok çok az pembe leke geldi doktorum progestan 50 mg kalçadan vurdur dedi aynı iğneyi yapan var mı aramızda
Canım ben kullanıyorum ama o yağlı bir iğne bir merkezde yaptır ben öyle yapıyorum geçmiş olsun yerleşme kanamasidir inşaAllah 🤲

İnşallah ya teşekkür ederim pozitifi gördünüz mü siz
Ben nasipse yarın transfer olucam şuan transfer hazırlık sürecinde 5 gündür kalçadan kullanıyorum. inşaAllah hepimizin sonucu pozitif olsun senin az kaldı sonuç öğrenme hayırlı haberler al 🙏🥰 ama dediğim gibi iğne yağlı bir klinikte vurdur göbekten vurulandan farklı beze olmasın

Ben nasipse yarın transfer olucam şuan transfer hazırlık sürecinde 5 gündür kalçadan kullanıyorum. inşaAllah hepimizin sonucu pozitif olsun senin az kaldı sonuç öğrenme hayırlı haberler al 🙏🥰 ama dediğim gibi iğne yağlı bir klinikte vurdur göbekten vurulandan farklı beze olmasın
Anladım sizin içinde hayırlısı olsun çok teşekkür ederim Allah'ım kolaylıklar versin hepimizi sevindirsin..o iğneyi önden başlarsın sebebi neymiş söyledi mi genelde kanama durumunda yapılıyor

Anladım sizin içinde hayırlısı olsun çok teşekkür ederim Allah'ım kolaylıklar versin hepimizi sevindirsin..o iğneyi önden başlarsın sebebi neymiş söyledi mi genelde kanama durumunda yapılıyor
Ben dondurulmuş embriyo transferine hazırlanıyorum o zaman transfer öncesi başlanıyor daha önce de aynı kullanmıştım tek fark ozaman göbekten olan formu idi şimdi kalçadan kullanıyorum transfer sonrası da devam ettirecekler belli zamana kadar

Bende dondurulmuş transfer oldum daha öncede düşüğüm var verilmemesine şaşırdım
Belki senin doğal siklus da hazırlamıstir doktorun ilaçsız benim de daha önce kaybım var. Ozaman göbekten ve fitil olarak verilmişti bu sefer kalçadan olarak kullanıyorum. Bakalım hepimize şifa olsun bebeklerimiz bize sımsıkı tutunsun 🤲

Canım herşey çok güzel geçsin aklımdasın sabah namazında dua ettim bebişlerin sana sımsıkı tutunsun Allah'ın izniyle🤲🥰

Merhaba kızlar bende bu ay ınsallah transfer olacağım 10 Kasım gıbı belırledı doktorum yaşım 44 ve 5 aa ıkı tane dondurulmuş Emrıo konulacak çok heyecanlı bır süreç umarım hepımız mınık mucızelerımıze kavuşuruz 🙏
Benimde 10 kasım 🫠 41 yaşındayım güzel olacak inşallah dua edelim bol bol

Back
X