• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Canım hiç bir şey yok bir ara değişik keskin bir sancı girdi kasığıma ayaktayken uzandım hemen ama işleme bağlıdır diye düşünüyorum bir de gazım var sanki gibi ama oda rahime alet takılıyor içeri hava da kaciyordur mutlaka ondandır. Genel olarak hiç birşey yok. Ben de daha önce ki gebe kaldığım transferim ile kiyasliyorum doktor kıyaslama onu unut artık yapma kıyas dedi ama işte yapıyorum
Anladım canım ama doktorun doğru soylemıs bende çok okuyorum her transfer her gebelık farklı oluyormuş ben oğlumu 26 yaşında dogurmustum Hıc hamıle olduğumu bıle anlamadım tesadüfen yaptığım ıdrar testinde ogrenmıstım bence sende belırtı arama pozıtıf düşün pozıtıf olsun ınsallah

Canım hiç bir şey yok bir ara değişik keskin bir sancı girdi kasığıma ayaktayken uzandım hemen ama işleme bağlıdır diye düşünüyorum bir de gazım var sanki gibi ama oda rahime alet takılıyor içeri hava da kaciyordur mutlaka ondandır. Genel olarak hiç birşey yok. Ben de daha önce ki gebe kaldığım transferim ile kiyasliyorum doktor kıyaslama onu unut artık yapma kıyas dedi ama işte yapıyorum
Sımdı senın test günün tam olarak ne zaman doktor hangı gün kan ver dedı canım sana

Eczaneden aldığınız testler en erken kaçıncı gün pozitif gösterir
En bıraz araştırdım 5.gun emrıosu 6 veya 7 günde Hafıf sılık oluyormus ama herkeste aynı olurmu bılmem ama 3. Gün emrıosu 12.gunde sanırım ben transferden sonra kan gunumu beklıyebılırmıyım bulmuyorum sanırım 6 veya 7. Gün erken gebelık testı yaparım heralde

Eczaneden aldığınız testler en erken kaçıncı gün pozitif gösterir
Canım ben erken test ile 3.gün embriyosunu 7. Gün silik öğrendim. Arkadaşım 5. Gün embriyosunu 6. Gün erken gebelik ile öğrendi yine kaset testlerde bilmiyorum nasıldir

Canım ben erken test ile 3.gün embriyosunu 7. Gün silik öğrendim. Arkadaşım 5. Gün embriyosunu 6. Gün erken gebelik ile öğrendi yine kaset testlerde bilmiyorum nasıldir
Hayırlısı olsun canın güzel olacak inşallah sonuç 🌸🤲 bana da dua eder misin tsh bi daha etkilenmesin doğal ilaçsız hazırlık işe yarasın inşallah

Hayırlısı olsun canın güzel olacak inşallah sonuç 🌸🤲 bana da dua eder misin tsh bi daha etkilenmesin doğal ilaçsız hazırlık işe yarasın inşallah
Ah canımsın etmem mi 🤗sana ne dicem TSH için dereotu madensuyu ile ayran yap iç akşamları özellikle sabah da aç karınla bak göreceksin düzelecek ben faydasını gördüm bunun sen de dene

Ah canımsın etmem mi 🤗sana ne dicem TSH için dereotu madensuyu ile ayran yap iç akşamları özellikle sabah da aç karınla bak göreceksin düzelecek ben faydasını gördüm bunun sen de dene
Canım ben iki yıldır ilaç kullanıyorum hormon ilaçlarından yükseliyor hep iyi ki bugün kan vermişim . Umarım doğal transfer işe yarar progesteron arttırmaz tsh 🙏

Back
X