• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Benim de 15 Kasım hepimizin pozitif olsun sonucu inşaAllah🥰Benim bugün 3. günüm gaz ağrısı dışında çok normalim evham yapıyorum istemsiz. Sen de var mı farklılık
benim ara ara regl olacakmışım gibi ağrım oluyor sadece onun dışında hiçbir belirtim yok ama belirti olması da normal olmaması da normal o yüzden hiç evham yapma. Test günümüz geldiğinde güzel haberler vermek nasip olsun inşallah 🙏🏼🌺

Hepimizin çok yakın günleri benimde bugün transfer gününü saymazsak 2. Günüm kasık bel ağrım vardı baya bugün azaldı sadece ara ara batmalar ağrılar giriyor ama hepsi normal gerçekten ilaç etkileri de böyle inşallah pozitif olur hayırlısıyla 🙏🥰

Yaa 🥰 bende yücel hocaya iletmiştim dosyamı ama kurul sevinç hocaya vermiş sanırsam vardır bir hayır dedim değiştirmedim sevindim şuan bugün olacağım aşırııı heyecanlıyımmm sende benden iki gün önce başladın sanırsam
Yücel hoca takip ediyordu beni de ama yıllık izine çıktı dediler anlamadım. Ama sevinç hoca da çok defa muayene ettiği için onunla devam edeceğime çok mutluyum. İşinde cok titiz hiçbir ayrıntıyı geçmiyor. Çok da samimi biri, psikolojik olarak da iyi geliyor. İnşallah sonuca ulaşmak da nasip olur 😇🥰

Back
X