• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Benim doktorum tamamen para tuzağı olduğunu düşünüyor. Hiçbir işe yaramayan bir uygulama embriyo kaliteli olmadıktan sonra yapıştırsan ne anlamı y
Yücel hocaya glue konusunu ben de sormuştum, kanıtlanmış bir yararı yok dedi. Tabi ben yine de istiyorum. Aklımda kalsın istemiyorum. Dünyanın parasını verdik zaten. Varsin o da olsun 😇😇

Kızlar bir sorum olacak yarın benim opu var. Gece 2 de çatlatma iğnesini vurdum çok kötüyüm yumurtalıklarım patlayacak gibi böyle olan var mı adet ağrısı gibi değil bildiğin yumurtalıklarım patlayacak gibi

Yani ne kadar sonucu etkiler bilmem ama bende embriyo glue yaptırdım banada %5 %10 tutma ihtimalini arttırıyor denildi hatta instagramdan takip ettiğim bütün doktorların sayfalarında aynı yorumu görüyorum öneriliyor tabi tercih meselesi inşallah olumsuz olmaz ama olumsuz olursa keşke yaptırsaydım dememek için herşeyi yaptırdım artık gerisi nasip diyorum…

Yani ne kadar sonucu etkiler bilmem ama bende embriyo glue yaptırdım banada %5 %10 tutma ihtimalini arttırıyor denildi hatta instagramdan takip ettiğim bütün doktorların sayfalarında aynı yorumu görüyorum öneriliyor tabi tercih meselesi inşallah olumsuz olmaz ama olumsuz olursa keşke yaptırsaydım dememek için herşeyi yaptırdım artık gerisi nasip diyorum…
Kesinlikle bence insan kendini nasıl iyi hissedecekse onu yapmalı en azından elimden geleni yaptım demek güzel bir şey

Kızlar bir sorum olacak yarın benim opu var. Gece 2 de çatlatma iğnesini vurdum çok kötüyüm yumurtalıklarım patlayacak gibi böyle olan var mı adet ağrısı gibi değil bildiğin yumurtalıklarım patlayacak gibi
Evet yürüyemez hale gelmiştim ki benim öyle yirmilerde de değildi yumurta sayım

Kizlar Ilk transfer mi sizin benim 2.ilki tuttu cok sukur oglum var, bakalim 2 tutarmi, en buyuk etki stres mis

Canım benim olmuştu ağrı baya ama duramayacak gibi değil. Eger senin çok fazlaysa bi hemşirene danış ya da hastaneye git. Dayananilmayacak gibiyse sabretmeye çalışma sakin

Kızlar dogal siklus ile ilgili bilgisi olan var mııı benim herhangi bir sorunum yok pcos görünümü var ama adetlerim vesaire düzenli onun dışında bir şeyim yok bu sebepten mi dogal tercih ediliyor bilen yazarsa çok sevinirim
Merhaba genel bir problem olmasın olmaması durumunda doktor genelde bu yöntemi tercih ediyor ben hiç ilaç kullanmadan süreçte ilerledim yumurta toplama işlemi sonrasında. Ancak anladığım kadarıyla bazı kişilerde ufak desteklerlerde kullanılıyor. Aslında şöyle yumurta takibi gibi işliyor süreç senin yumurtlama döngü içerisinde yumurta gününü tam olarak buluyor sonra yumurtlama gününe göre de transfer günü planlıyor dolayısıyla burada yakım ve sık bir takip yapıyor doktor. Sanki doğal doğum günün içerisinde gebe kalmışsın gibi bir sürede de embriyoyu transfer etmiş oluyor umarım başarılı sonuçlar alırsınız✨

Back
X