• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Selam kızlar. Bugün 16’da transfer olacağım. 3. Transferim olduğu için ne hissedeceğimi bilmiyorum. Heyecandan ziyade korku var sanki. Ya yine olmazsa diye düşünmeden edemiyorum. O yüzden çok umut bağlamadan ilerlemek istiyorum 🙏🏼 hepimiz için en hayırlısı ve en sağlıklısı olsun inşallah.
Ben üçüncü de yakaladm canım pozitif düşün tüm değerlerinden emin ol progesteron mesela yüksek olsun rahim kalınlığı işte tiroid baktır mutlaka bakmıyorlar olacak buna inan bide

Yaa ne kadar güzel bir mucize olmuş negatifi üzerine 😍 sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim ❤️ belirtileriniz nelerdi acaba ?
Çok teşekkür ederim çok sağ olun sol tarafımda ağrı batma hissettim ben bir de regl olacakmışım gibi göğüs hassasiyeti 😊 gerçekten öyle mucize gibi isteyen herkes için çok dua ediyorum 🙏🏼🌺

Canım çok ama çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşaAllah değerin katlanarak artsın sağlıkla kucağına almak nasip olsun🤲🧿🥰 darısı bizlerin başına olsun hepimiz aynı sevinçle paylaşalım 🤲
Hep dua ediyorum hepimiz için inşallah hep mutluluk paylaşalım ♥️🌺 çok teşekkür ederim 🙏🏼

Harika haber benim de sekiz sekizinci gün idrar testim negatif çıktı kan testine gitmeye korkuyorum
seni çok iyi anlıyorum ben bugün hiç korkmadan gittim çünkü biliyordum sonucu sadece hastaneye mail atmam gerektiği için ve ilaçları bırakmak için test yaptırdım. Sonucu gördüğüm andan beri sadece Allah’a şükrediyorum. Yani idrar testleri ne kadar hassas olursa olsun yanlış sonuç verebiliyor. predictor yapmıştım ben 7.günde net bir şekilde negatifti ama bak bugün bambaşka bir sabaha uyandım. İnşallah sana da oldu deme sevinci nasip olsun 🌺♥️🙏🏼

Çok teşekkür ederim çok sağ olun sol tarafımda ağrı batma hissettim ben bir de regl olacakmışım gibi göğüs hassasiyeti 😊 gerçekten öyle mucize gibi isteyen herkes için çok dua ediyorum 🙏🏼🌺
Canım sen gününde mi kan verdin daha önce mi .benim cumartesi 10. Gün ozaman kan vermem söylendi ama yarın mi gitsem kararsız kaldım. Çok stresliyim Allah'ım hepimize sağlıkla nasip etsin 🤲🥰 Tekrar gözün aydın kendim kadar sevindim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🥰🧿

seni çok iyi anlıyorum ben bugün hiç korkmadan gittim çünkü biliyordum sonucu sadece hastaneye mail atmam gerektiği için ve ilaçları bırakmak için test yaptırdım. Sonucu gördüğüm andan beri sadece Allah’a şükrediyorum. Yani idrar testleri ne kadar hassas olursa olsun yanlış sonuç verebiliyor. predictor yapmıştım ben 7.günde net bir şekilde negatifti ama bak bugün bambaşka bir sabaha uyandım. İnşallah sana da oldu deme sevinci nasip olsun 🌺♥️🙏🏼
Arkadaşım 10.gün pozitif görmüştü kanda. Eve geldi ve hatıra olsun diye test yapıyım dedi ama silik çizgi bile çıkmadı. Testlere güvenim o gün bitti. Sizin adınıza çok sevindim darısı başımıza

Kaçıncı gün embriyosu

Benim 3. Gün embriyosu yarın 10. Günüm olacak ama bana 12. Gün kan ver dediler. Test negatif gelince daha da merak eder oldum

Canım sen gününde mi kan verdin daha önce mi .benim cumartesi 10. Gün ozaman kan vermem söylendi ama yarın mi gitsem kararsız kaldım. Çok stresliyim Allah'ım hepimize sağlıkla nasip etsin 🤲🥰 Tekrar gözün aydın kendim kadar sevindim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🥰🧿
Tam gününde kan verdim t+9’da dedi doktorum. Şimdi aradılar cumartesi tekrarlayalım dediler. İnşallah senin sevincini de yaşayalım ama sana tavsiyem her şeyi gününde yap bak 1-2 gün bile fark ediyor testlerde bol dua ederek geçir günlerini cumartesiye az kaldı zaten 🌺♥️

Back
X