• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kızlar ben 5 kasımda transfer oldum test falan yapmadım pazartesiyi bekliyorum kan için ama hiç belirtim yok resmen transfer öncesi nasılsam öyleyim içimde de kötü his oluştu ya böyle olan var mı ne olur yazın normal mi değil mi ya offf

Merhaba arkadaşlar benim de transfer günüm 14 Kasım yanj yarın...3.gün dondurulmus embriyo transferi olacağım.. Bu 3. Transferim olacak ama ilk kez dondurulmus embriyo transferi olacağım...heyecan yok fakat tabi ki her zaman Umut var.. Herkes için çok güzel geçsin bu süreç 🙏
Merhaba bende 14 kasım 3.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum güzel sonuçlar alalım inşallah🤲

Merhaba bende 14 kasım 3.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum güzel sonuçlar alalım inşallah🤲
Bu arada yaşımız da ayni 35 demişsin bende öyle..benim ilk denemem 3 sene önce özelde oldu beşinci güne iki adet embriyom gitti ikisini de transfer ettiler olmadı ..ikincisinde bir adet 3. Gün embriyosu gidebildi o da olmadı ..bu sefer rapor hakkımin sonuncusunu başka bir devlet hastanesinde oldum ..hoca diğer basarızliklardan ötürü olacak ki 3. Günde 2 taneyi dondurdu zaten başka da elimizde kalan embriyom yok 🙂3. Gün 5. Gün diye bakma olaya..bir yerden duydum 3. Gün embriyosunun da iyi olduğunu sonuçta labaratuvar ortamında beklenen artı iki günü anne karnında ilerlemesi daha iyi diyordu .. sadece stres yapma önemlisi o

Ben bugün doktor kontrolüne gittim adetimin 4. Günü bugün ilaca başlattı estrofem coraspin ve folik asit haftaya cumartesi tekrar kontrolüm var sonraki cumartesi , pazar ya da pazartesi transfer dedi 🙏

Kızlar 10 Kasım da transfer oldum bugün transfer günü dahil 6. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı normal mi ? test günüm 20 Kasım

Back
X