Benim hiçbirşeyim yok ya ama burada hep sizin gibi his olanların tutmuş ben 5. GünündeyimBelirtileriniz neler bu arada benim kasık ağrım oluyor arada birde oturunca kasıklarım şiş sanki batıyor bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hiçbirşeyim yok ya ama burada hep sizin gibi his olanların tutmuş ben 5. GünündeyimBelirtileriniz neler bu arada benim kasık ağrım oluyor arada birde oturunca kasıklarım şiş sanki batıyor bana
Aynı benimde 5.gunum ve hiç bir belirti yok canimBenim hiçbirşeyim yok ya ama burada hep sizin gibi his olanların tutmuş ben 5. Günündeyim
Merhaba bende 14 kasım 3.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum güzel sonuçlar alalım inşallahMerhaba arkadaşlar benim de transfer günüm 14 Kasım yanj yarın...3.gün dondurulmus embriyo transferi olacağım.. Bu 3. Transferim olacak ama ilk kez dondurulmus embriyo transferi olacağım...heyecan yok fakat tabi ki her zaman Umut var.. Herkes için çok güzel geçsin bu süreç![]()
Aaa ne güzel aynı gün aynı süreç .. inşallah ikimiz de güzel sonuçlar la buraya döneriz..Merhaba bende 14 kasım 3.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum güzel sonuçlar alalım inşallah![]()
Bu arada yaşımız da ayni 35 demişsin bende öyle..benim ilk denemem 3 sene önce özelde oldu beşinci güne iki adet embriyom gitti ikisini de transfer ettiler olmadı ..ikincisinde bir adet 3. Gün embriyosu gidebildi o da olmadı ..bu sefer rapor hakkımin sonuncusunu başka bir devlet hastanesinde oldum ..hoca diğer basarızliklardan ötürü olacak ki 3. Günde 2 taneyi dondurdu zaten başka da elimizde kalan embriyom yokMerhaba bende 14 kasım 3.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum güzel sonuçlar alalım inşallah![]()
Canm test yapsana senin direk çıkarKızlar ben 5 kasımda transfer oldum test falan yapmadım pazartesiyi bekliyorum kan için ama hiç belirtim yok resmen transfer öncesi nasılsam öyleyim içimde de kötü his oluştu ya böyle olan var mı ne olur yazın normal mi değil mi ya offf
Testen korkuyorum ya negatif çıkarsa öyle ya da böyle her türlü pazartesi kan vereceğim diye bekliyorumCanm test yapsana senin direk çıkar
Bence negatif çıkma ihtimali yüksek zaten daha erken bi kaç güne daha net sonuç alırsın benimde test günü 20 kasım beklicem onuKızlar 10 Kasım da transfer oldum bugün transfer günü dahil 6. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı normal mi ? test günüm 20 Kasım
Ayni gunu z kac Kasim transferBence negatif çıkma ihtimali yüksek zaten daha erken bi kaç güne daha net sonuç alırsın benimde test günü 20 kasım beklicem onu