• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum tutunmaya yardımcı olarak transfer zamanın uygulanabilecek tedaviler hakkında bilginiz veya yaptırmayı planladığınız doktorunuzun tavsiye ettiği yöntemler var mı embriyo glue , makrofaj aşısı , intarpilid serum gibi
Merhaba ben şişlideyim doktorum embriyo glue yapacagğız dedi bu hafta nk katil hücre testi yaptırmayı düşünüyorum başka hastanede onun sonucuna göre serum tedavisi oluyor diye biliyorum doktorum yaptırmamı istemedi ama ben başka hastanede yaptırıp sonuçlarını göstermek istiyorum önlem amaçlı

Merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum tutunmaya yardımcı olarak transfer zamanın uygulanabilecek tedaviler hakkında bilginiz veya yaptırmayı planladığınız doktorunuzun tavsiye ettiği yöntemler var mı embriyo glue , makrofaj aşısı , intarpilid serum

Bana doktor ilk görüşmede prp den bahsetti. Ama süreç içinde karar veririz dedi. Hatta yumurta toplama esnasında yapabilirz anestezi yapılmışken demişti. O gün sordum ama doktor hanım bir şey söylemedi dediler. Bilmiyorum sonradan ister miz, böyle bir şey de varmıl

Bana doktor ilk görüşmede prp den bahsetti. Ama süreç içinde karar veririz dedi. Hatta yumurta toplama esnasında yapabilirz anestezi yapılmışken demişti. O gün sordum ama doktor hanım bir şey söylemedi dediler. Bilmiyorum sonradan ister miz, böyle bir şey de varmıl
Prp için anestezi şart degil diye biliyorum ama istiyorsanız kaçırmış degilsiniz vaktini

Merhaba ben şişlideyim doktorum embriyo glue yapacagğız dedi bu hafta nk katil hücre testi yaptırmayı düşünüyorum başka hastanede onun sonucuna göre serum tedavisi oluyor diye biliyorum doktorum yaptırmamı istemedi ama ben başka hastanede yaptırıp sonuçlarını göstermek istiyorum önlem amaçlı
Bana da gönül hoca katil hücre testinin sonucunun bir önemi olmadığını araştırmaların o hücrelerin bir zararı olmadığını bulunmasının normal olduğunu söylemişti ilk görüşmede ama ben de bu dediğim yöntemleri sormayı düşünüyorum doktora

Kızlar iyi akşamlar kasım ayında transfer yapacaklar gelin toplanalım hatta o güne kadar beslenmemizi vitaminlerimizi düzenleyelim
Canlarım Allah nasip ederse bende kasımda transfer olacağım iki adet 5.gün 3Ab 3bc de embriyolarımı transfer ettiler bundan önce 1 kimyasalım var dilerim hepimiz o güzel haberi alırız

Bana da gönül hoca katil hücre testinin sonucunun bir önemi olmadığını araştırmaların o hücrelerin bir zararı olmadığını bulunmasının normal olduğunu söylemişti ilk görüşmede ama ben de bu dediğim yöntemleri sormayı düşünüyorum doktora
Tabiki vücudumuzda belli bir miktar var katil hücrelerimiz ama fazla mı aslında bunu ögrenmek için ve katil hücre sayısı fazla ise intralipid serum ve aşı yapabiliyorlar banada doktorum önermemişti memorialda

Back
X