Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Genel Yorum:

• NK hücre oranı (CD3⁻CD56⁺): Normal sınırlarda → bağışıklık sisteminin doğal öldürücü hücre aktivitesi açısından aşırı artış veya baskılanma görünmüyor.
  • T hücreleri (CD3⁺): Normal. Bu da genel hücresel bağışıklığın dengeli olduğunu gösterir.
  • CD3⁺CD56⁺ ve CD3⁺CD57⁺ (NK-T hücre alt grupları): Hafif düşük çıkmış. Bu hücreler, hem NK hem T hücresi özellikleri taşır ve bağışıklık regülasyonunda rol oynar. Bu düşüklük genellikle ciddi bir problem sayılmaz ama bağışıklık sisteminin “modülasyon” kapasitesinde bir miktar azalma olabileceğini gösterebilir.

Canım chapgbt böyle söylüyor

Kızlar merhaba . İlaç tedavisine başlamadan once reglin 2. Günü çağırıyorlar ya muayeneye eğer pazara denk gelirse ne olur? Bir ay erteleniyor mu yoksa üçüncü gün de bakılabiliyor mu?
Bana 2. Veya 3. Gün gel dediler.

Hiç endişe etmeyin, benim bu ilk tüp bebek denemem bende cumartesi regl oldum cumartesi pazar doktorumla iletişimdeydik pazartesi muayeneye çağırdı ve hemen orda iğneye başladık 3. Gün. Bundan önce de 2 aşılamam oldu ikisinde de doktor regli 3. Günü çağırdı muayeneye
Benim de ilk tedavim içim rahatladı çok sağolun. Hiç deneyimimiz yok hemen en ufak olumsuzlukta stres yapıyorum. Kızlar yüzüm gözüm sivilce doldu ya stresten

Benim de ilk tedavim içim rahatladı çok sağolun. Hiç deneyimimiz yok hemen en ufak olumsuzlukta stres yapıyorum. Kızlar yüzüm gözüm sivilce doldu ya stresten
Reglin 2. 3. Farketmiyor ben bikaç kez 2. Günde bikaç kez de 3. Günde gittim. hangisi bana uygun oluyorsa

Hiç stres olmamaya çalış dicem ama çok zor biliyorum 😞 Allah yardımcımız olsun ama bu süreçte doktoruna güven akışa bırakmaya çalış kendini çünkü bu süreçte vücudu en çok etkileyen şey stres maalesef

Hangi hastanede deniyorsunuz? raporlu mu ve ücret ne kadar tutar dediler.? Bende Harran üniversitesinde tüp bebeğe başlıyorum adetim olunca başlayacağız dedi doktorum
Trakya üniversitesi evet raporlu transfer ücreti 16bin dediler sonraki transferlerde azalıyor ilaçların da SGK kapsamında olanların sadece %20sini ödüyorum

Benim bat 10 Kasım'da regl olunca gidip başlayacağım dondurulmuş iki tane üçüncü gün embriyom var umarım sağlıklı ilerler başlamadan önce yapılması gereken tutunma için ek takviye önerileriniz var mı acabaaa 🥹
Benim transferim doktorların kongrede olması sebebiyle ertelendi çok moralim bozuldu bat 16 kasım aralığa kaldım anlayacağın

Trakya üniversitesi evet raporlu transfer ücreti 16bin dediler sonraki transferlerde azalıyor ilaçların da SGK kapsamında olanların sadece %20sini ödüyorum
Bana da doktorum birkere daha aşılama denersek rapor verebilirim dedi. Hesapladık eşimle zaten aşılama da 10 bini geçecek direk devlette tüp bebeğe başlayalım dedik. Adetimi bekliyorum gitmek için

Kızlar transferden önce demir , prolaktin değeri çok önemli rol oluyo mu? Mesela demirim düşük. Erteleme sebebi mi?

Benim transferim doktorların kongrede olması sebebiyle ertelendi çok moralim bozuldu bat 16 kasım aralığa kaldım anlayacağın
Üzücü olmuş ama çok saçma ne kadar sürecekmiş ki kongre transfer hazırlığına başlasan zaten en az 15 gün sürüyor ozamana kadar bitmiyor mu kongresi. Hayırlısı böyle olsun inşaAllah sonucu güzel olsun 🙏

Kızlar transferden önce demir , prolaktin değeri çok önemli rol oluyo mu? Mesela demirim düşük. Erteleme sebebi mi?
Canım benim demir ve ferritin çok aşırı düşüktü ilaç hap kullandim düzelmedi serum yapıldı düzeldi şuan. benim doktorum bu şekil transfer yapamam demişti. Sen de ilaç kullanıyorum yükselmiyor de serum olarak verilsin.

Canım benim demir ve ferritin çok aşırı düşüktü ilaç hap kullandim düzelmedi serum yapıldı düzeldi şuan. benim doktorum bu şekil transfer yapamam demişti. Sen de ilaç kullanıyorum yükselmiyor de serum olarak verilsin.
12 benim ferritin. Doktorum bi yorum yapmadı yapmam transfer demedi. Ferrium hapa başladım. Kasımda transfer ama içime sinmiyor. Serumda ne kadarda bi düzelme oluyor

12 benim ferritin. Doktorum bi yorum yapmadı yapmam transfer demedi. Ferrium hapa başladım. Kasımda transfer ama içime sinmiyor. Serumda ne kadarda bi düzelme oluyor
Benim 5 di değerim doktorum kan kontrolü istemişti öyle çıkınca da ilaç yazdı ben de neredeyse 3 aydır ilaç kullanıyordum zaten söyledim oda ilaç yazdı dedi eczaneden bunu al serum olarak uygulansın bu iyi gelir dedi. Onu yaptırdım iki ay oldu yaptırılı bu ay kontrolüm de 65 çıktı ferritin yıllardır ilk kez yükseldi. Ama benim sadece ferritin değil demir başka değerler de düşüktü belki tek başına sebep olmaz transfer için. Sana ilaç vermiş onu kullanmaya devam etmeni ister muhtemelen transfer sonrası da. Şifa olsun inşaAllah 🙏

Benim 5 di değerim doktorum kan kontrolü istemişti öyle çıkınca da ilaç yazdı ben de neredeyse 3 aydır ilaç kullanıyordum zaten söyledim oda ilaç yazdı dedi eczaneden bunu al serum olarak uygulansın bu iyi gelir dedi. Onu yaptırdım iki ay oldu yaptırılı bu ay kontrolüm de 65 çıktı ferritin yıllardır ilk kez yükseldi. Ama benim sadece ferritin değil demir başka değerler de düşüktü belki tek başına sebep olmaz transfer için. Sana ilaç vermiş onu kullanmaya devam etmeni ister muhtemelen transfer sonrası da. Şifa olsun inşaAllah 🙏
canım kafam karıştı demir benim 70 çıkmış , ferritin 12 çıkmış ne demek oluyo

Back
X