- 21 Aralık 2019
- 329
- 157
- 103
- 44
O bendede var ama idrar testleri negatifYok tek sıkıntı bel ağrısıydı o da belirti sayılır mı bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bendede var ama idrar testleri negatifYok tek sıkıntı bel ağrısıydı o da belirti sayılır mı bilmiyorum
Canım sen kan verecek misinCanım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn çok sevindim bizede dua et lütfen![]()
Nasılsın canim? Ne durumdasinSanırım bu turda elendik bende şuan daha kan vermedim ya onun rahatlığı var muhtemelen kanda da negatifi görürsem orda üzülürüm gibi![]()
yok yapamıyorum ya gidemedim kan vermeye korkuyorum negatif görmekten sen nasılsınNasılsın canim? Ne durumdasin
İyi olmaya çalışıyorum ama dediğim gibi bi tarafim belki kanda çıkar diyor diğer yandan çıksa idrarda da azda olsa çıkardı diyorum karmaşık duygular içindeyim sen ben bide nida aynı duygularla karmaşık bir haldeyizK
yok yapamıyorum ya gidemedim kan vermeye korkuyorum negatif görmekten sen nasılsın![]()
Nasılsın canim? Ne durumdasin
Ya yaptığım test predictor erken gebelik testi 10ml beta hcg kadar gösteriyor millet değer 6-7 ken falan idrar testinde çok azda silik çizgi bile olsa öğreniyorİyi olmaya çalışıyorum ama dediğim gibi bi tarafim belki kanda çıkar diyor diğer yandan çıksa idrarda da azda olsa çıkardı diyorum karmaşık duygular içindeyim sen ben bide nida aynı duygularla karmaşık bir haldeyiz
Öyle yorumları okuyorum bizim durumda olup pozitif görenler varmı diyeBugün başka test yapan yada kan veren yokmu kuzular 10 Kasım transferleri
Bilmiyorum ki kuzum yinede belli olmaz belkide kandan görünecek yeni tutunuyor olabılırmı bizimkilerYa yaptığım test predictor erken gebelik testi 10ml beta hcg kadar gösteriyor millet değer 6-7 ken falan idrar testinde çok azda silik çizgi bile olsa öğreniyor
Yazanlar olmuş kanda görmüşler ama tabiki az bu oran maalesefOlsa çıkardı diyorum bende başka bişey gelmiyor aklıma varmı acaba böyle 7-8 günlerde negatif gelip sonra öğrenen
Progesteronu ikinci kontrolde mi verdi ? Birde ilacın kullanma saatleri nasıl acaba sağlık ocağına mı gitmek gerekiyor vurulmam için ?Merhaba, transfer tarihim kesinleşti. 24 kasımda transfer olacağım. İlk trasferim hem gergin hem heyecanlıyım inşallah ilkinde kavuşabilirim progestron için iğnelerimi kalçadan vuracağım canım çok acır mı![]()
Bilmiyorum valla konu açtım gir istersen sende görünürlülük artsın ki yazsınlar bakalım varmı bizim gibi olanBilmiyorum ki kuzum yinede belli olmaz belkide kandan görünecek yeni tutunuyor olabılırmı bizimkiler
Konu başlığı ne nerden bulacamBilmiyorum valla konu açtım gir istersen sende görünürlülük artsın ki yazsınlar bakalım varmı bizim gibi olan
Benim adımın üstüne bas orada konular olacak ordan görürsünKonu başlığı ne nerden bulacam
Canım benim 2. Kes tüp bebek denemem ilki boş gebelik oldu o zamankar 7 gün kan testi vermiştim 51 cıkmıstı idrardada gözükmüştüOlsa çıkardı diyorum bende başka bişey gelmiyor aklıma varmı acaba böyle 7-8 günlerde negatif gelip sonra öğrenen
Yok kuzum bakıyorum çıkmıyor konular diye bisey gorunmuyorBilmiyorum valla konu açtım gir istersen sende görünürlülük artsın ki yazsınlar bakalım varmı bizim gibi olan
Ozaman bizimkiler kesinlikle tutmadiCanım benim 2. Kes tüp bebek denemem ilki boş gebelik oldu o zamankar 7 gün kan testi vermiştim 51 cıkmıstı idrardada gözükmüştü
Valla geç tutunma diye bir olay varmıs gördüyseniz o olabilirOzaman bizimkiler kesinlikle tutmadi