- 12 Ocak 2022
- 53
- 61
- 38
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım %60 artış iyi diyorlar genelde belirtin olmuş muydu transfer sonrası acabaKızlar selam bende 10 kasımda transfer olmuştum beta hcg sırayla
22 kasım :224
24 kasım :502
26 kasım :1054 çıktı
Ama doktorum 4 gün sonra bi daha kan verelüm dedi bugün yani 30 kasım beta hcg 1888 geldi . Ne düşünüyorsunuz
11.12.13 günlerde kahverengi akıntım olmuştu sonra kendiliğinden geçti hafif sırt ağrım olmuştuCanım %60 artış iyi diyorlar genelde belirtin olmuş muydu transfer sonrası acaba
Ben t+7 deyim sol bacak agrısı dışında bir şey yok bende yarın test yapacağına11.12.13 günlerde kahverengi akıntım olmuştu sonra kendiliğinden geçti hafif sırt ağrım olmuştu
Canım %60 artış iyi diyorlar genelde belirtin olmuş muydu transfer sonrası acaba
Kaçıncı gün transferi senin canımBen t+7 deyim sol bacak agrısı dışında bir şey yok bende yarın test yapacağına
5.gün embriyosu ama hiç belirtim olmadı neredeyseKaçıncı gün transferi senin canım
Yarın az da olsa çıkanilir kanda hakkında hayırlısı olsun5.gün embriyosu ama hiç belirtim olmadı neredeyse
Amin inşallahYarın az da olsa çıkanilir kanda hakkında hayırlısı olsun
Kızlar var mı fikri olan ?Kızlar selam bende 10 kasımda transfer olmuştum beta hcg sırayla
Ama doktorum 4 gün sonra bi daha kan verelüm dedi bugün yani 30 kasım beta hcg 1888 geldi . Ne düşünüyorsunuz
Artış hızından şüphelenip istemiş malesef öyle yapıp insanı treddutte birakiyorlar korkma güzel artmış zaten kese de görülür artık benim artış hızı 3. Buçuk kat çıkmasına rağmen üç kez de bana verdirdi ikiz hocam bence ondan diyorum yok illa vercem beklerken kastı beni bi daha kan ver baktirma şansın varsa eğer kese muayenesi al zaten baya olmuş 18. Gün olacak bir dahaki kan verirsin sanırımKızlar var mı fikri olan ?
Bugün transfer sonrası 20.gündü 1888 çıktıArtış hızından şüphelenip istemiş malesef öyle yapıp insanı treddutte birakiyorlar korkma güzel artmış zaten kese de görülür artık benim artış hızı 3. Buçuk kat çıkmasına rağmen üç kez de bana verdirdi ikiz hocam bence ondan diyorum yok illa vercem beklerken kastı beni bi daha kan ver baktirma şansın varsa eğer kese muayenesi al zaten baya olmuş 18. Gün olacak bir dahaki kan verirsin sanırım
O zaman kese görünür ama dört gün olmuş artış çok az gidebilirsen git kese için en az artış ile 18. Gün 1700 20. Gün 2800 civarı beklenirdi en az beta değeri yüzde atmislik tahmini yazdım tabiki en değil ama ondan doktorun bu kadar çok kan istemis ama akıl karıştırıci üç kez verip sonra keseye gittim çoğu kişi de iki kez verip gidiyor yapay zekaya sordun mu degerleriBugün transfer sonrası 20.gündü 1888 çıktı
16.gün 1054 çıkmıştı
Ovitrelle kullandıktan sonra benim yumurtamin olduğu taraf aşırı derecede agrimisti birkaç saat içinde geçmiştiTransfer hazırlığında ilaç kullanırken ağrılarınız oldu mu? İlaçlardan mı bilmem inanılmaz sırtım kaburgalarım ağrıyor
Yapay zeka böyle diyor bakBugün transfer sonrası 20.gündü 1888 çıktı
16.gün 1054 çıkmışt
Evet bende böyle bir yanıt aldım ama bilemiyorum yarın doktoruma atcamYapay zeka böyle diyor bak
Değerler ne gösteriyor?
Beta hCG’nin 48 saatte yaklaşık iki katına yaklaşması beklenir ama her zaman tam iki kat artmayabilir.
Senin ilk üç artışın gayet güzel:
224 → 502 (yaklaşık 2.2 kat)
502 → 1054 (yaklaşık 2.1 kat)
Son artış:
1054 → 1888 (4 günde → yaklaşık %79 artış)
Bu artış beklenenin altında, ama tamamen kötü anlamına da gelmez. 6–7 haftaya doğru beta artışı doğal olarak yavaşlamaya başlar. Ayrıca her laboratuvar ölçümü ve embriyo yerleşme günü farklılık gösterebilir.
Önemli noktalar
1888 düşük bir değer değil, sadece artış hızı biraz yavaşlamış.
Bu durum sağlıklı gebelikte de görülebilir,
Ama dış gebelik ya da gelişimi durma riski açısından da doktorlar tedbirli olmak ister.
Fitil yapıyor merak etmeyin. Ben ilk kullanmaya başladığımda çok kötü kasık ağrım sonra bacağıma yayıldı ama sonradan alışımca geçtiSelam kızlar 4 gündür progestan kullanıyorum alttan kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor regl olucakmışım gibi ctesi transferim olacak regl olmaktan korkuyorum normalmi bu durum yaşayan varmı,
Merhaba, son teste kadar artış hızınız 2 katın üstünde olmuş son testte %60 üstünde görünüyor ilerleme iyi olmuş bu durum herzaman bir sorun olduğunu göstermiyor. Kendimden örnek verirsem kızımda değerim genelde 2 katı değilde %60 üstü artıyordu ama bundan dolayı bir sorun yaşamadım. 2 sene önce tekrar hamile kaldım ve yine değerim 2 katı artmıyor ama %60 artıyordu fakat bu sefer kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum yani ben her iki durumu da yaşadım o yüzden hiç belli olmuyor tuhaf bir sürecin içindeyiz Allah hepimize yardım etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versinKızlar selam bende 10 kasımda transfer olmuştum beta hcg sırayla
Karın şişliği ayrı bir dert zaten maalesef sağlıkla tutunsun bebişlerimizAçıkçası benim olmadı hiç yalnızca karnımda şişlik oldu