Ben bugün kan testi de yaptırdım normalde yarında yaptırmam gerekiyordu negatif geldiModunuzu düşürmeyin kan testi daha sağlıklı olacaktır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün kan testi de yaptırdım normalde yarında yaptırmam gerekiyordu negatif geldiModunuzu düşürmeyin kan testi daha sağlıklı olacaktır.
Söylenecek hiçbir söz sizi teselli etmez ama vakti zamanı var demekki umudunuzu lütfen kaybetmeyin Rabbim inşallah tez zamanda nasip ederBen bugün kan testi de yaptırdım normalde yarında yaptırmam gerekiyordu negatif geldi
Amin inşallahSöylenecek hiçbir söz sizi teselli etmez ama vakti zamanı var demekki umudunuzu lütfen kaybetmeyin Rabbim inşallah tez zamanda nasip ederdualarımdasınız
![]()
Kızlar çok şükür değerim artmışKızlar dün kan verdim bugün sonucu çıktı 219.6 çıktıyarın tekrar kan vereceğim dualarınızı eksik etmeyin lütfen
![]()
![]()
Masallah canim❤Kızlar çok şükür değerim artmışhaftaya cuma günü kese ve kalp atışı için çağırdılar şimdi de onun stresi var
![]()
Benimde cuma devlette kontrolüm var karından gözükmedi mi kalp atışı? Bende bugün tam 8 haftalık oldum. Bizim devlet hastanesindede 3 kişiyi birden alıyorlar odaya alttan muayeneye hiç hazır değilimDevlette kontrol merak edenler olur belki ben sormuştum burda bugün gittim karından görüntüleyemedi rahatsız olmazsanız alttan bakaym ded olur dedim alttan net gördük kalp atışı az dinletti organ gelişimi başlamış ısı gitmesin bebeklere zararı olmasin dedi tam net 8 haftaliklar bugün ve hala devlette gözükmüyor karından ultrasonla
MaşallahKızlar çok şükür değerim artmışhaftaya cuma günü kese ve kalp atışı için çağırdılar şimdi de onun stresi var
![]()
Yok canm karindan gozukmediki kalp atışı duydum siyah karartı gördüm dedi ki ikiz benim birini zor buldu orda sonra alttan ben bakabilirsiniz dedim orda net gördük kalp atışlarıda nettiBenimde cuma devlette kontrolüm var karından gözükmedi mi kalp atışı? Bende bugün tam 8 haftalık oldum. Bizim devlet hastanesindede 3 kişiyi birden alıyorlar odaya alttan muayeneye hiç hazır değilim![]()
Tamam canım sağolYok canm karindan gozukmediki kalp atışı duydum siyah karartı gördüm dedi ki ikiz benim birini zor buldu orda sonra alttan ben bakabilirsiniz dedim orda net gördük kalp atışlarıda netti
Bel ağrısını benimde ilk başlarda kısa süreli oldu ayrılacak gibi oluyordu belim. Şimdi aşırı uyku var bende de öğleden sonra özellikle hiçbir iş yapamıyorum hemen yoruluyorum uyuyorumYa arkadaslar bel agrisi sizde cok varmi, normalmi
Yorgunlukn uyku ayni, asiri istahsizlik var, nasil gelisecekler diye dusunuyorm hepBel ağrısını benimde ilk başlarda kısa süreli oldu ayrılacak gibi oluyordu belim. Şimdi aşırı uyku var bende de öğleden sonra özellikle hiçbir iş yapamıyorum hemen yoruluyorum uyuyorum
Meyve tuket canm bende yemek yiyemiyorum meyve ve kuruyemiş yiyorumYorgunlukn uyku ayni, asiri istahsizlik var, nasil gelisecekler diye dusunuyorm hep
Meyve tuket canm bende yemek yiyemiyorum meyve ve kuruyemiş yiyorum
Benimde çok açıldı aksine hep çok acıkıyorum doymuyorumYorgunlukn uyku ayni, asiri istahsizlik var, nasil gelisecekler diye dusunuyorm hep
Ne guzel masallah bende tat kaybi bile var, su Dan bile tiksiniyorumBenimde çok açıldı aksine hep çok acıkıyorum doymuyorumgece tuvalete kalkıyorum bakıyorum açım midem sanki 2 gündür yemek yememişim gibi
Benim 5 buçuk haftada başladı şu an biraz hafifledi seninde hafiflemeye başlar sabahları kreker yiyorum birde elma canmTek yedigim O ikisi valla
Kac haftalik oldun canim senBenim 5 buçuk haftada başladı şu an biraz hafifledi seninde hafiflemeye başlar sabahları kreker yiyorum birde elma canm
Bugün 8+1 canmKac haftalik oldun canim sen
Allah yardımcın olsun, İnşaAllah biran evvel geçerNe guzel masallah bende tat kaybi bile var, su Dan bile tiksiniyorum