- 3 Mart 2025
- 269
- 205
- 18
Bende su içemiyorum canım kusuyorum su içmek iatiyorum ama olmuyorNe guzel masallah bende tat kaybi bile var, su Dan bile tiksiniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende su içemiyorum canım kusuyorum su içmek iatiyorum ama olmuyorNe guzel masallah bende tat kaybi bile var, su Dan bile tiksiniyorum
Bende de sırt ağrısı var ..normaldir diye düşünüyorum.gogus hassasiyeti yeni başladı .mide zaten çok hassasYa arkadaslar bel agrisi sizde cok varmi, normalmi
Benim ultrasoun kagitlarda yazmiyor yaBugün 8+1 canm
Hayirli haber lerle gel canimBende de sırt ağrısı var ..normaldir diye düşünüyorum.gogus hassasiyeti yeni başladı .mide zaten çok hassasbakalım yarın büyük gün benim icjn ikinci kese var mi yokmu bakicaz kalp atışı da duyarım inşallah
![]()
Allah razi olsun canim ❤Allah yardımcın olsun, İnşaAllah biran evvel geçer![]()
Bn oglumda kusardim , ikiz lerde farkliyimBende su içemiyorum canım kusuyorum su içmek iatiyorum ama olmuyor
Valla benimde yazmıyor bana ikiside 8 haftalık dedi birisi hatta 8+1 gibi ama ikisnide 8 haftalık kabul edebilirz dedi sezeryandan korkuyorum sezeryan olur normal olmaz dedi İkizler önce geliyor 36 haftadan sonra alıyoruz beklenmiyor dedi 36-37 haftada doğum olur dediBenim ultrasoun kagitlarda yazmiyor ya
Ben pazartesi akşam regl oldum perşembe sabah başlamıştım estrofeme yani 3,5 gün filan denk gelmiştiMerhaba kızlar lütfen gören yazabilir mi?? Estrofeme adette aktif kanamanın başladığı kaçıncı gün başlıyoduk
Kiz daha oncesi olmasinda 37 de iyidirValla benimde yazmıyor bana ikiside 8 haftalık dedi birisi hatta 8+1 gibi ama ikisnide 8 haftalık kabul edebilirz dedi sezeryandan korkuyorum sezeryan olur normal olmaz dedi İkizler önce geliyor 36 haftadan sonra alıyoruz beklenmiyor dedi 36-37 haftada doğum olur dedi
Ilk gun benim baslandiMerhaba kızlar lütfen gören yazabilir mi?? Estrofeme adette aktif kanamanın başladığı kaçıncı gün başlıyoduk
O Merkeze bagli bence kimseye degil, Dr. SorMerhaba kızlar lütfen gören yazabilir mi?? Estrofeme adette aktif kanamanın başladığı kaçıncı gün başlıyoduk
Aynen tabiki sadece beni sezeryan korkutuyor ilk olacak ya benim doğum bide ben mi fazla pinpirikliyim ben doğumda kimseyi istemiyorum eşim tarafından kaynanamlar felan geliriz diyorlar bende söylemiycem doğum yapcam günü ablam olsun istiyorum sadece sonuçta sezeryan oluyoruz belki bir süre sonda olacak çıplak olcaz emzirmeye çalışacaklar yani ben orami burami kaynanam bayan da olsa yanında açmak istemiyorum normal mi bu düşüncelerim acaba abartıyor muyum hep yalnız büyüdük galiba onun etkisi çok büyük bendeKiz daha oncesi olmasinda 37 de iyidir
Valla benim ikinci olacak sezeryan, agri kisiye gore degisir, sadece bebek iyi olsun Sen iyi ol, kimin oldugu onemli degil, Ben annemle esimle gimistim cocuk dogum da akcigere kirs su kacmisti, Ben yuzunu tamam. Goremeden uzak il disi hastane gittim 8 gun, annem esim de gitti, bi basima kaldim hastane de mecburen sonra esim in akrabasi cagirdik, ne desem bilemiyorum Sana, kimon geleceginden cok nasil olacagini dusunuyorumAynen tabiki sadece beni sezeryan korkutuyor ilk olacak ya benim doğum bide ben mi fazla pinpirikliyim ben doğumda kimseyi istemiyorum eşim tarafından kaynanamlar felan geliriz diyorlar bende söylemiycem doğum yapcam günü ablam olsun istiyorum sadece sonuçta sezeryan oluyoruz belki bir süre sonda olacak çıplak olcaz emzirmeye çalışacaklar yani ben orami burami kaynanam bayan da olsa yanında açmak istemiyorum normal mi bu düşüncelerim acaba abartıyor muyum hep yalnız büyüdük galiba onun etkisi çok büyük bende
Seni korkutmak gibi olmasn aci esigine bagli, Ben Helen Gaz yapamadm diye gece kadar kivrandim mafoldum, Brenden sonra biri cok iyiydi kahkalarla Ben agliyordum sabaha kadar, O yuzden cok korkuyorum, ama senin rahat our belki dedigim gibi kisiye vucudaa bagliAynen tabiki sadece beni sezeryan korkutuyor ilk olacak ya benim doğum bide ben mi fazla pinpirikliyim ben doğumda kimseyi istemiyorum eşim tarafından kaynanamlar felan geliriz diyorlar bende söylemiycem doğum yapcam günü ablam olsun istiyorum sadece sonuçta sezeryan oluyoruz belki bir süre sonda olacak çıplak olcaz emzirmeye çalışacaklar yani ben orami burami kaynanam bayan da olsa yanında açmak istemiyorum normal mi bu düşüncelerim acaba abartıyor muyum hep yalnız büyüdük galiba onun etkisi çok büyük bende
Gozun O Dakota kimseyi gormek istemez valla, cok dogru dusuniyosunValla benim ikinci olacak sezeryan, agri kisiye gore degisir, sadece bebek iyi olsun Sen iyi ol, kimin oldugu onemli degil, Ben annemle esimle gimistim cocuk dogum da akcigere kirs su kacmisti, Ben yuzunu tamam. Goremeden uzak il disi hastane gittim 8 gun, annem esim de gitti, bi basima kaldim hastane de mecburen sonra esim in akrabasi cagirdik, ne desem bilemiyorum Sana, kimon geleceginden cok nasil olacagini dusunuyorum
Anladm canm tabiki öncelikle hayırla gelmesi sağlıklı bir doğum benim aile şöyle yani eşim taraf kayinim var kayinbabam illa görecekler odaya girerler ben rahatsız olurum ben evdede erkek istemiyorum ama şimdiden planlar başladı biz geliriz doğuma girersin dışarda bekleriz sizin evde kalırız bebeğe destek oluruz ama işte ben ilkokuldan beri yurtta kaldım sonra eşimle ikimiz yaşadık yıllardırda çocuk olmuyordu o kadar alıştım ki sessizliğe hem bebekler hem aile bana fazla ağır bide yurttan kalma alışkanlık kapının kolu aşağı inse uyanırım o kadar hafif uyurum dinlenme saatlerimde evde birilerinin sesleri bile rahatsız eder beni mide mahremi var ikiz olunca al bebekleri kucağına sürekli milletin olmadığı yerde emzir çok zor olur kırıcı da olmak istemiyorum ama yanımda kimseyide istemiyorumValla benim ikinci olacak sezeryan, agri kisiye gore degisir, sadece bebek iyi olsun Sen iyi ol, kimin oldugu onemli degil, Ben annemle esimle gimistim cocuk dogum da akcigere kirs su kacmisti, Ben yuzunu tamam. Goremeden uzak il disi hastane gittim 8 gun, annem esim de gitti, bi basima kaldim hastane de mecburen sonra esim in akrabasi cagirdik, ne desem bilemiyorum Sana, kimon geleceginden cok nasil olacagini dusunuyorum
Acı eksiğim çok iyi histereskopi oldum anestezi almadan çizik atıldı doktor girip girip ikinci bebek için mi daha önce doğum yaptım mi felann diye sordu ama dayanırım tabiki çok canım yandı ama dışarı belli etmedimSeni korkutmak gibi olmasn aci esigine bagli, Ben Helen Gaz yapamadm diye gece kadar kivrandim mafoldum, Brenden sonra biri cok iyiydi kahkalarla Ben agliyordum sabaha kadar, O yuzden cok korkuyorum, ama senin rahat our belki dedigim gibi kisiye vucudaa bagli
Sana sunu diyeyim Tek cocuk da zorlaniyordum, smdi ikiz olunca bende Sen gibi yim, ama sezeryan agrinla 1 hafta evil kalk yapamazsn kolay kolay, esinden baska Annen ablan bari olsun bir hafta Bari, cok yorulursun agri sizing uykusuzluk iki bebekAnladm canm tabiki öncelikle hayırla gelmesi sağlıklı bir doğum benim aile şöyle yani eşim taraf kayinim var kayinbabam illa görecekler odaya girerler ben rahatsız olurum ben evdede erkek istemiyorum ama şimdiden planlar başladı biz geliriz doğuma girersin dışarda bekleriz sizin evde kalırız bebeğe destek oluruz ama işte ben ilkokuldan beri yurtta kaldım sonra eşimle ikimiz yaşadık yıllardırda çocuk olmuyordu o kadar alıştım ki sessizliğe hem bebekler hem aile bana fazla ağır bide yurttan kalma alışkanlık kapının kolu aşağı inse uyanırım o kadar hafif uyurum dinlenme saatlerimde evde birilerinin sesleri bile rahatsız eder beni mide mahremi var ikiz olunca al bebekleri kucağına sürekli milletin olmadığı yerde emzir çok zor olur kırıcı da olmak istemiyorum ama yanımda kimseyide istemiyorum
Acı eksiğim çok iyi histereskopi oldum anestezi almadan çizik atıldı doktor girip girip ikinci bebek için mi daha önce doğum yaptım mi felann diye sordu ama dayanırım tabiki çok canım yandı ama dışarı belli etmedi