• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Vardı canım solda olduğunu düşünüyorum ben bebeğin. Hep sol tarafımda baskı hissediyorum özellikle uzandığımda veya wc ye çok sıkıştığmda. Ara ara sağda da oluyo ama sol çok belirgin. Nasip olur doktora gidersem sorucam sola mı koydnuz diye :)
Ay evet benimde öyle solda sanki gaz var sıkışıyor kasığım 🥹 dua et canım inşallah bende sizler gibi sevindirici haberi alırım🙏💖

Selam hanımlar bende geçen çarşamba dondurulmuş 5.gün embriyo transfer oldum. Transferin ilk gününden itibaren kasık ağrısı batması yaşıyorum. Özellikle 3-4. Günlerde daha şiddetliydi. Pozitif sonuç alanlar belirtileriniz bu şekilde miydi? İlk günden beri var mıydı kasık ağrınız?
Bende sağda ve solda hissederdim bi doluluk hissederdim transferde embriyo tek tarafa konuluyor ama benim ikiz biri sağda biri solda tutunmuş 🙂🐣🐣🙏🙏yani kasık ağrısı ayağımda çekilme gibi hisler oldu ama daha önce de negatif transferlerim olduğu için progesteron yapıyor onlar bunda farklı olarak doluluk ağırlık baskı gibi his vardı

Bende sağda ve solda hissederdim bi doluluk hissederdim transferde embriyo tek tarafa konuluyor ama benim ikiz biri sağda biri solda tutunmuş 🙂🐣🐣🙏🙏yani kasık ağrısı ayağımda çekilme gibi hisler oldu ama daha önce de negatif transferlerim olduğu için progesteron yapıyor onlar bunda farklı olarak doluluk ağırlık baskı gibi his vardı
Ayyy ne güzel yaaa maşallah sağlıkla büyüsünler🌸 Dün benimde bacağımda çekilme oldu gece yatarken sanki hissizleşti bacağım ama bilmiyorum dediğin gibi ilaçlarda etki edebiliyor tek şüphe ettiğim şey transferin ilk gününden itibaren bunları yaşamaya başlamış olmam🥹💖

Ayyy ne güzel yaaa maşallah sağlıkla büyüsünler🌸 Dün benimde bacağımda çekilme oldu gece yatarken sanki hissizleşti bacağım ama bilmiyorum dediğin gibi ilaçlarda etki edebiliyor tek şüphe ettiğim şey transferin ilk gününden itibaren bunları yaşamaya başlamış olmam🥹💖
Pozitif düşün stres yönetimide çok önemli ama sana dediğime bakma bende 6. Gün test yapmıştım hayırlı güzel haberler alırsın inşallah 🙏🙏

Pozitif düşün stres yönetimide çok önemli ama sana dediğime bakma bende 6. Gün test yapmıştım hayırlı güzel haberler alırsın inşallah 🙏🙏
Amin inşallah çok teşekkür ederim 🥰 tutamadım kendimi az önce test yaptım Freely marka silik belirsiz çizgi çıktı ama ümitlenmek istemiyorum yalancı pozitif çok oluyormuş bu testte sanırım🥹

Selam hanımlar bende geçen çarşamba dondurulmuş 5.gün embriyo transfer oldum. Transferin ilk gününden itibaren kasık ağrısı batması yaşıyorum. Özellikle 3-4. Günlerde daha şiddetliydi. Pozitif sonuç alanlar belirtileriniz bu şekilde miydi? İlk günden beri var mıydı kasık ağrınız?
İlk günlerde yoktu ama sonraları vardı pozitif görmeden önce kaşık batması

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var tüp bebek ile hamile kaldım 5. Gün embriyosu 25 kasımda transfer oldum Allah’a bin şükür pozitifi gördüm ama kese etrafında fazlasıyla kanama alanı var onunla birlikte bende sürekli kanama görüyorum çamur gibi kahve rengi bugün 5+6 yım keseyi gördüm göbekten bakıldığında sadece keseyi görüyoruz bebek ve kalp atışı dinletmedi korkuyorum acaba boş gebelik mi diye başından böyle birşey geçen varsa bana yardımcı olabilir mi
Kan sulandiri ci igne Yadav coraspin kullaniyor musun, bende yapmisti Ara verdirdi Dr. Sonra duzelince tekrar baslattilar, iyi doktora git ihmal etme

Back
X