KASIM AYINA HAMİLE GİRMEK İSTEYENLER

Kasım ayında bende mucize bekleyenlerdenim. Sadece 3 aydır bebek düşünmeye başladık ama 3 aydır da aynı stresi yaşıyorum. İnşallah bi süprizle karşılaşırız.

Kasım ayında bende mucize bekleyenlerdenim. Sadece 3 aydır bebek düşünmeye başladık ama 3 aydır da aynı stresi yaşıyorum. İnşallah bi süprizle karşılaşırız.
Canm hormon ilacı kullanıyormusun bunun içinBizde 5 aydır düşünüyoruz ama daha sonuç yok :/

Kızlar benimde bir sorum olcak bgn çatlatma iğnesinden sonra 7. günüm ve beyaz akıntılarım kasıklarımda çekilme oluyor anlamadım

Canm hormon ilacı kullanıyormusun bunun içinBizde 5 aydır düşünüyoruz ama daha sonuç yok :/
hayır canım hiç bir ilaç kullanmıyorum. her doktora gittiğimde doktor herşey normal çalışmaya devam diyor başkada bişey demiyor. hormonlarda normal ovulasyonda hesaplıyoruz ama olmadı henüz. ama bu ayda olmazsa doktorla geniş bie araştırma isteyeceğim. ama herkes incir ve keçi boynuzu önerdi onları yiyorum.

Allah yardımcımız olsun ne diyelim... Stres yapmıyalım diyoruz ama bunu düşünmek bile etkiliyor :/

selam kızlar benimde bat 5 kasım.
bu ay yumurtlama takibi yapıldı ve dün çatladı yumurtam bizde dün değerlendirdik bugün de çalışma var.İnşallah tutat.
yaşım 22 fsh 11 çıktı acele ediyoruz.

inşallah kasım da müjdeni alırsın. bekleyen herkes de kasım da kavuşur inşallah.

Herkese merhaba, Kızlar ben bişey sorcam aklıma takıldı, klomen kullandım kist yaptı. Onun için henüz çatlatma iğnesi olmadım. bu ay beklemedeyim, sadece çatlatma iğnesi vurulcam, çatlatma iğnesi kesin sonuç veriyor mu ? Ya iğnede kist yaparsa diye çok korkuyorum.

Kızlar bir sorum olcak çatlatma iğnemden sonra 10.günüm test yapmak için çok mu erken ? adetime 1 hafta var sabırsızlanıyorum

Kizlaaarr yardim edIn yumurtam catladi ama bir ay oldu adet olmadim hala.. boyle bir sey olabilir mi

ahahhha:))) ben de hep onu düşünüyorum valla
valla şans mı iyi mi kötü mü bilemiyorum bir sürü boşanan çift var anlaşamıyo tanımadan birbirlerini evleniyorlar hopp çocuk sonra mutsuz evlilik ayrılmış cocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…