- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
-
Hayırlısı olsun inşallah canim insaallah istedigimiz güzel sonuçları alırız Allahımın izniyle aminGunaydin canim bende catlatma ignesi oldum pazartesi bakakim sonuc ne olacak
amin insallah canimHayırlısı olsun inşallah canim insaallah istedigimiz güzel sonuçları alırız Allahımın izniyle amin
Canm hormon ilacı kullanıyormusun bunun içinBizde 5 aydır düşünüyoruz ama daha sonuç yok :/Kasım ayında bende mucize bekleyenlerdenim. Sadece 3 aydır bebek düşünmeye başladık ama 3 aydır da aynı stresi yaşıyorum. İnşallah bi süprizle karşılaşırız.
hayır canım hiç bir ilaç kullanmıyorum. her doktora gittiğimde doktor herşey normal çalışmaya devam diyor başkada bişey demiyor. hormonlarda normal ovulasyonda hesaplıyoruz ama olmadı henüz. ama bu ayda olmazsa doktorla geniş bie araştırma isteyeceğim. ama herkes incir ve keçi boynuzu önerdi onları yiyorum.Canm hormon ilacı kullanıyormusun bunun içinBizde 5 aydır düşünüyoruz ama daha sonuç yok :/
Allah yardımcımız olsun ne diyelim... Stres yapmıyalım diyoruz ama bunu düşünmek bile etkiliyor :/hayır canım hiç bir ilaç kullanmıyorum. her doktora gittiğimde doktor herşey normal çalışmaya devam diyor başkada bişey demiyor. hormonlarda normal ovulasyonda hesaplıyoruz ama olmadı henüz. ama bu ayda olmazsa doktorla geniş bie araştırma isteyeceğim. ama herkes incir ve keçi boynuzu önerdi onları yiyorum.
selam kızlar benimde bat 5 kasım.
bu ay yumurtlama takibi yapıldı ve dün çatladı yumurtam bizde dün değerlendirdik bugün de çalışma var.İnşallah tutat.
yaşım 22 fsh 11 çıktı acele ediyoruz.
inşallah canım senin bat kaçtı ne kadardır uğraşıyon güzelim.inşallah kasım da müjdeni alırsın. bekleyen herkes de kasım da kavuşur inşallah.
1 kasım benimkisi de. ben daha 4 aydır istiyorum bebek.inşallah canım senin bat kaçtı ne kadardır uğraşıyon güzelim.
Senin yeni tatlım umutsuzluğa kapilma inşallah bu ay güzel bir haber verirsin1 kasım benimkisi de. ben daha 4 aydır istiyorum bebek.
millet ilk geceden (aydan) nasıl hamile kalıyo anlamış değilim
aynen birde hiç hesaplamadan , beklemiyorken hop hamile kalmışlar. nasıl bir şans. Allah herkesin gönlüne göre versin. isteyen herkese bir an önce inşallah.ahahhha:))) ben de hep onu düşünüyorum valla
valla şans mı iyi mi kötü mü bilemiyorum bir sürü boşanan çift var anlaşamıyo tanımadan birbirlerini evleniyorlar hopp çocuk sonra mutsuz evlilik ayrılmış cocuklarahahhha:))) ben de hep onu düşünüyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?