kasım ayında anatoliada tüp bebek yaptıracak varmı

slm canım...ben ilk tüp bebek denemesini anatoliaada yaptırdım bulent beyın hastasıyım...
eger mumkun olurs kasıma tekrar deneyecegız yıne anatolıada dıye dusunuyoruz..inş allah hepimizin yardımcısı olsun bıran evvel guzel sonuca ulasıp bebeğimizi kucağımıza alalım...

evet canımbende kasım ayında bülent beyin hastasıyım. ilk denememiz olacak çok tedirginim 1 yıllık evliyim ve 25 yaşındayım. ankara dışındayım

selam arkadaşalr bende inşallah kasım ayında anatolia düşünüyorum 24 yaşındayım ilk kez gidicem inşallahhh sonuca ulaşırız

merhaba bende anatolıada yaptırıcam bülent bey doktorum tedaviye başladık kasımın ikinci haftası tranfer olacak büyük ihtimalle:))

merhaba arkadaşlar bende bülent hocanın hastasıyım ikinci denemem olacak ilaca başladım ben 1 kasımda kontrole gitcem bi sorun çıkmassa dondurulmuşlarımı transfer edecekler inşallh hapimiz hayırlı haberlerle döneriz

slm arkadaşlar bizde kasım ayında başlamayı düşünüyoruz anatolia bizede bülent beyi önerdi doktorumuz bende sizinle mesajlaşım burda gelişmeler hakkında bilgi almak isterim Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inş bebeğimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin

selam arkadaşlar bende anatoliada tedavimi görecegim. Cuma yada cumartesi orada olurum. Yumurtalarım toplanacak inşallah, çok heyecanlı :)

bende kasım ayında anatoliada tüp bebek tedavisine başlıyorum.27 yaşındayım 4 yıllık evliyiz ilk denememiz olacak.zor olan kısmı iğneler sadece ,allah herkese kolaylık versin...

ya kızlar iğneler değilde transfer işlemi beni çok geriyor özellikle sıkışık gitmedinmi içinni suyla dolduruyolar ya okısmı çok gıcık ya ilk transferimde sıkışık gitmemiştim doldurdular suyu az kaldı doktorun üstüne kaçırıyodum doktorum aman ablam tut kendini deyip durdusırnaşık şey

bizler galiba kolay yoldan bebek sahibi olmak varken ,zorlu bir süreçten sonra çocuk sahibi olacağız.bunlarıda yaşayalım ve görelim sağlık olsun ne yapalım......

allah yardimciniz olsun kizlar
tedvaileriniz hayirli olsun

elchin canim bende burdan ogreniyorum senin de basliycagini canim hadi hayirlisi bakalim
senin kedicik gelir bu sefer insallah

allah yardimciniz olsun kizlar
tedvaileriniz hayirli olsun

elchin canim bende burdan ogreniyorum senin de basliycagini canim hadi hayirlisi bakalim
senin kedicik gelir bu sefer insallah

asimmmm eşim kararı verdi çok şükür inşallahh caymaz kafamçokkarıştı hayırlısı inşallahh gelişmelerden haberdar olursun dadlummm canımsınnnnnnnnlaelaelaelaelaeopuyorumnanaktan

windy slm bende cumartesi orada olacam inş karşılaşırız Allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın ben ilk defa gidecem bülent beyi tavsiye etdi doktorumuz

Anatolianın misafirhanesinde kalıyorum 5 numarada.. Gelen arkadaşları beklerim :) Benim transferimde yarın sabah 7,30da .. dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum

a.s. windy Allah yardımcın olsun bizde cumartesi gelecekdik ilk görüşme için ama enişdemi kaybetdik o yzden iptal etdik dualarım seninle canım gelişmelerden haberdar edersen sevinirim

selam kızlar bende ikinci denememi yine anatoliada yaptıracağım kısmetse..hakan beyin hastasıyım ben.geçen ay hakan bey aradı görüştük tutmama sebeplerinden bahsetti biraz. aslında o da şaşırıyor herşey yolundaydı ,transfer kolay olmuştu ama Allah 'tan hayırlısı dedik.hakan bey kasımda sizi tekrar arayacağım dedi bekliyoruz .gerçi okul dolayısıyla ben ancak yarı yıl tatilinde gidebilirim.Rabbim bu tüp bebek yolunda hepimizin bahtını açık etsin inşallah..AMİNNN..biraz fazla gevezelik yaptım farkındayım uzun zaman yazmayınca ööle oluyooo

anatolıada tedavı olan arkadaslar hepınıze bol şans ...bol bol moral depolayın asla umutsuz olmayın ben orda bulent beyın hastasıydım su anda 22 haftalık hamıleyım oglum olacak darısı basınıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…