fenerbahce94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
3
Herkese merhaba bugün ilk aşılamam oldu. Benim gibi olan, yaptıracak olan kimler var ? Hep beraber konuşalım..

Herkese merhaba bugün ilk aşılamam oldu. Benim gibi olan, yaptıracak olan kimler var ? Hep beraber konuşalım..
Merhabalar bende pazartesi günü oldum 17 kasımda bugün 5.günüm kasık ve bel ağrım var azcık göğüs hassasiyeti dün daha yoğundu birde aşırı halsizlik çekiyorum 🫠 Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun inşallah güzel sonuçlar alırız 🩶

Merhabalar bende pazartesi günü oldum 17 kasımda bugün 5.günüm kasık ve bel ağrım var azcık göğüs hassasiyeti dün daha yoğundu birde aşırı halsizlik çekiyorum 🫠 Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun inşallah güzel sonuçlar alırız 🩶
Amin inşallah , umarım hızlı ve kolay atlatırız :)

Merhaba. Bende yarin asilama olacağim gonal f300 ovitrelle kullandim. Esimde sorun yok bi tik hareket hizi dusukmuş. Bende sag ve sol overda cikolata kisti var gecen ay dogal takiple kendiliginden gelisip catladi asilama yapamadik o yuzden ama malesef olmadi. Tuplerim acik rezervim iyi durumda bu ay ilacla denedik cok heycanliyim sizin asilama sonucunuz ne oldu. Insallah guzel sonuclar aliriz.

Back
X