cnm inş 2.ciyide alırsın kucağına ama bence 2.ciyide planlıyorsan çok fazla ara vermeden çalışmalara başla derim ben,benimde 2tane kuzucuklarım var ve 3.cüyü istiyoruz ama oda 1 senedir gelmek istemiyo galiba...olsun ama rabbim vermişya bize kuzucuk çok şükür onların ömrünü uzun ve mutlu tutsun inş.
günaydın hayırlı sabahlar hanımlar :92:
d.k.hapındanda olabiliyor diye duymuştum.ama daha çok yeni olmuş çalışmalara başlayalı.yumurtlama gününe denk gelmemiş olabilir.endişelenme canım drlar bile 1 senelik korunmasız ilişkinin ardından araştırmalara başlıyor.daha yolun çok başındasınız.hakkınızda hayırlısı olsun...inş.çok beklemezsiniz ve bu ay pozitif sonucu alırsınız.ama işte bazen plandaki gibi gitmiyor bu işler:)
düşünüyorumda eskidenmiş herhalde hemencik hamile kalmalar
kızlar sanırım ben bu ay çift çizgiyi göremeyeceğim...
herzamanki gibi adet belirtileri başladı...göğüslerim hassas, karnım şiş...:2:
bakalım bu ilk ayım Allah'ım hepimize hayırlısını versinnnn... gerçi daha bir hafta var ama
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım .ben geçen ay 17 sinde ilişkiye girdik 18 de adet oldum ama her zamanki gibi değildi çok ağırlı ve çok açık renkli idi adet bitti yine ilişkiye girdik 2-3 gün sonra kahve rengi lekelenmeler oldu 1 kaç gün sürdü günde bir kere leke oluyordu .bu son haftalar kasıklarımım çok ağırıyor sürekli wc gidiyorum çok az yapabiliyorum çok halsizim çalışıyorum eve gidr gitmez yatıyorum uykudan gözümü alamıyorum sol kasığımda batmalar ve sol bacağım çok ağrıyor ve deli gibi üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi 1 hafta önce test yaptım biliyorum doğru sonuç vermez ama bir şey çıkmadı ertesi gün baktım çok haifi bir çizgi belirdi midemde acayip bir yanma var özellkile geceleri uykudan uyandırıyor kafam çok karışık tarihlere bakarsak olmaması lazım hatta imkansız ama anlamış değilim eşim şehir dışı çalıştığı için o tarihden sonra beraber olmadık .kafam çok karışıkk yardım edinnnnnnnn((((((((
ayaznaz, ümitsizliğe kapılma şimdiden. İnşallah çift çizgiyi görürüz bu ay. Bu ay olmadı öbür ay inşallah. Allah'tan hayırlısını isteyelim. En hayırlı zamanda bize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Biz bu ay olmasını çok istiyoruz, o yüzden bu başlıkta toplandık. Allah izin verirse olur. Ama bir hayır yoksa bunda elbette bundan Allah'a sığınırız. Rabbim en hayırlısını versin hepimize. En güzel zamanda bu güzelliği yaşatsın Rabbim. Hepimizin yardımcısı olsun ve bizlere hayırlı evlatlar versin. Dua edelim inşallah. Üzülmek, ümitsizliğe kapılmak yok. Allah'tan ümidi yalnız kafirler keser. Bizler birbirimizin duacısıyız inşallah. Ümitle beklemeye devam. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?