inş. oyaz08 hamilesindir evet 3-3,5 yaş olucak ama ne biliyim işte.
naciye00 canım evet ben bu duumdayım bi kaza oldu ve tam yumurta çatlama dönemindeydim o yüzden acaba hamilemiyim diye tedirgin oluyorum ama ben sizin durumlarınızdan geçtim ilk hamileliğimde bende aynı sizin söylediklerinizi söylüyordum şimdi benim başıma geldi bi kaza oldu ve tam yumurtlama dönemi . Allah herkesin gönlüne göre, sağlıklı evlat versin ne kadar güzel birbirinize umutlar veriyorsunuz siz umudunuzu kaybeymediğiniz sürece devam mutlaka olucak.
kızlar inşallah isteyen herkesin bebişi olur. Biz bu ay çok ümitliyiz ve bu başlıkta bunun için toplandık. Allah hepimizin gönlüne göre versin. ırmaksu, eğer hamileysen şu an bebeğin tedirginliğini hissediyordur. Lütfen olumlu düşünmeye çalış. çocuğuna kardeş gelmiş olur, hem vardır bir hayır. Bebek bereketiyle gelir. Eminim bir sürü güzellik getirir hanenize. O yüzden pozitif düşün ve herşey güzel olsun. Biz de umutla beklemeye devam edelim. Sloganımız "bu ay, olmadı gelecek ay çift çizgiyi göreceğiz inşallah!" :d
Arkadaşlar;
bu perşembe günü doktor kanda beta hcg bakıcak...cumartesi günkü pozitif çıktı ama,şimdiden çok sevinme dedi doktor,galiba biraz düşük değer..perşembe yeniden bakıcak...
Herkesin bebeğine kavuşması dileklerimle...
günaydın herkese
çift çizgilerden haber yok ama
kırmızılardan haber varrrr
hemde erkendennnn
ağlamak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?