sevdecim senin o pozitifliğinin çok katkısı oldu bize.etmezmiyim sizler için dua.her zaman yanınızdayım inş.sizlerin halinden en çok ben anlarım herhalde.o güzel cümlelerin için çok çok sağol.inş.seninde,diğer bekleyen arkadaşlarımında güzel haberleriyle sevineceğiz.o içten dualarına kocaman bir aminnnnnnnnnnn........
Çok sewindim senin adına, darısı başımıza:)gözün aydın olsun canım. Belirtilerinden bahseder misin?
kızzzlaaaaarrrrrrrrr
ne oldu bilin bakalım
bende dayanamadım ve test yaptım
çift çizgiyi gördümmmmmmm ve hamileyimmmmmmmmmmmmm
o kadar nettiki çizgiler.iyiki de beklememişim cumayı.
idrardan hemen sonra hastaneye koştuk eşimle.kan verdik.ve kan sonucum 676,2....
Allahım hala şoktayım,inanamıyorum.oğluma tedaviyle kavuştum ama bunu Rabbim hediye etti.hiç ümitsiz olmayın lütfen.,birgün elbet sizinde olacak.sabahtan beri sevinçten ağlıyorum.forumu baştan beri takip edenler varsa kendimden bahsetmiştim zaman zaman.ve belirtilerimden.hissetmiştim bebeğimin benimle olduğunu.ve artık eminim.kızlar darısı sizlerin başına.her zaman duacıyım.inş. bizede sağlıkla kucaklamak nasip olur.sonra detaylı bi şekilde tekrar yazarım belirtilerimi...
sevdecim senin o pozitifliğinin çok katkısı oldu bize.etmezmiyim sizler için dua.her zaman yanınızdayım inş.sizlerin halinden en çok ben anlarım herhalde.o güzel cümlelerin için çok çok sağol.inş.seninde,diğer bekleyen arkadaşlarımında güzel haberleriyle sevineceğiz.o içten dualarına kocaman bir aminnnnnnnnnnn........
kızlar hastanede acilde kan testi yaptırdım.hcg 118.19 çıktı.varmış bişeyler yani.bugün hamile haberleri bayağ artmış.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
İçini ferah tut sevdecim...Sen değil miydin " umudumuzu yitirmiycez,sloganımız bu ay olmazsa,bir sonraki ay"diyen...canım..içini rahat tut ve stres yapma..birçoğumuzun stres kaynaklı olduğuna eminim.Doktorum bana öyle söylemişti,herşey beyinde bitiyor..ama hükmetmek zor tabi..elimizden geleni yapmalıyız biraz gayrette biz göstermeliyiz...
Bugün öğleden sonra ben dok.gidiyorum kızlar...Yüce Rabbim hayırlısını versin....Akşama sizlerle paylaşırım...
Sevgi ve selamlarımla....
Günaydın canım. Evet insanın umudu artıyor valla onları gördükçe. İnşallah bir gün bize de o haberi vermek kısmet olur.günaydın herkeseeee
bütün hamişleri tebrik ediyorummm
inşallah sonuna kadar gider de kucağınıza alırsınız...
çok güzel haberlerrr ya...
insan mutlu oluyor vallaaaa...
Günaydın kızlar
ben gene test yapım akşam kalbim gibi bembeyaz çıktı yaaaa gene olmadı sanırsam gerçi daha çok var ama
Günaydın canım. Evet insanın umudu artıyor valla onları gördükçe. İnşallah bir gün bize de o haberi vermek kısmet olur.
Günaydın canım. Daha erkennnnnn! Ben de seni gördükçe test yapmak istiyorum.Ama dikkat edersen adeti geçmesine rağmen çok geç öğrenenler var. Geç döllenmeden dolayı öyle olabilirmiş. Umudumuzu yitirmeden bekleyeceğiz. Teste şimdiden güvenme. Daha var adet gününe. Ben belirtilerin kaybolmasına sinir oldum. Sende belirtiler ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?