kızlar gunaydın benı merak etmıssınız canlarım cok sagolun. yaptım canlarım cıft cızgı cıktı hamıleyımmmmm. ınsallah tamamıda gelır ama bır tarafım cok mutlu dıger tarafta bısey olur dıye cok korkuyorum. darısı basınıza canlarım
kızlar ben daha adet olmadım günüm dündü,dua edin nolur kırmızılarım gelmez.bende hamişim diyebileyim.:84::84:
canım test yapsana benım adetten once cıkmıstı sılık bır sekılde bugun adetım 1 gun gecınce cıft cızgı cıktı.
canım test yapsana benım adetten once cıkmıstı sılık bır sekılde bugun adetım 1 gun gecınce cıft cızgı cıktı.
canım çoook tebrik ediyorum seni allahım tamamını getirsin inş,sat dündü cnm ve bugün 2.günüm hala adet olmadım inş da olmam.ama test kesin çıksın diyede biraz bekliyim demiştim.
cnm ya senin belirtin varmıydı.
cok sagol canım. valla canım kımının adetten 2 gun once bellı oluyor kımının 10 gun sonra bence o yumurtlama gununle alakalı dollenmeyle alakalı mesela ben bu ay erken yumurtladım ovulasyon testı kullanmıstım ordan bılıyorum canım bekleyebılıyorsan bekle canım en ıyısı ben ogrendım ama yıne beklıcem 1hafta 10 gun kadar tam kesınlessın hanı hayatta hersey olabılıyor bılıyorsun cunku tek hamıle kalmak yetmıyor.
tebrik ederim Naciye allah tamamına erdirsin kader arkadaşım belki bu ayda ben arkanda gelirim
ne cok sorusu canım tabıkı sorcan madem burda takılıyoruz bırbırımızın sorularını cevaplıcaz tabı, benım satım 30 ekımdı canım ben 26-27 gunde bır oluyorum 25 kasımda olmam gerek yazıyodu hesaplıyacılarda ben 26 kasım yazdırdım lısteye.cnm senin sat ne zamandı,ve kaç günde bir adet oluyordun.
kusura bakma nolur çok sordum galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?