hmm... demek kendi düsüyor ha!!! sayende ögrenmis oldum tskler... Rabbim insallah hayirlisiyla tekrardan o güzel duygulari sevincleri sana yasatmayi nasip eder sende bize burda o güzel haberleri verirsin insallahh
hem kendi düşen var hem de kbenim gibi karnında ölüpte kürtaj olanlarda var.
kendimden örnek vereyim.
benimkisinin kalbi durmuş ikili test için giitğimde öğrendim ki 3 hafta boyuncada karnımda ölü durmuş.
kanamam felan hiç yok.
doktorum bana bugün ya da yarın seni kürtaj yapalım.
kaynanamlar dedi bir doktorun baktığıyla olmaz.normalde okmeydanı ssk ya gidiyorum kont. için.
aşkamda şişliye gittik acile.doktor kalbi durmuş tahlil felan istedi.ee tabii acilde alttan muayenede oldum.
kansızlığım var diye okmeydanında değilde şişli de olayım dedim sonuçta kanda vermiştim.
ertesi gün gel anestezi için gün al dediler.
ertesi gün kanamam ve sancım başladı.doktora söyledim.eğer kanaman fazlalaşırsa gel dedi.bende acilde anestezi yapıyormusunuz ki dedim o da evet yapıyoruz dedi.
neyse akşam 10 giibi bir sancı ,su gibi bişey geldi.sonra bir sancı daha bir et parçası.
veee bir sanci bebeğim geldi.kolları,gözleri,bacakları hep belliydi.
kanamam şiddetlenmişti.
hemen şişliye gittik önce.beni aldılar.orada doktoru beklerken bir kan yumağı ama bir top büyüklüğünde...!
korktum.sancımlarım,kanamam ve korkum...!
acilde anestezi yapmıyoruz dediler hem de yatak yok dediler.
ben canımın derdindeyim doktorların umurunda bile değil.
eşime söyledim özele gidelim diye.
gittik özele muayene etti doktor parça kalmış.
kalan parçaları almak için de kürtaj yaptı.
not:bunu anlatmamdaki sebep düşük yapan arkadaşlar mutlaka düşükten hemen sonra doktora gidin.
kanamam yok ya da kanamam var ama oluyormuş demeyin.
çok zor ve kötü bir durum.
bir doktora kızıpta gitmemezlik yapmayın.
sağlığımız herşeyden değerli unutmayalım.