ne ters cevabı, ters cevap görmemişsin soru sordum sadece.. bızım grupta 5 ay cocugunu hıc dısarı cıkartmamıs bırı vardı duyunca soka gırmıstım, doktora da kucagında goturuyormuştu; boyle garıp bır tarz benımseyeceksen almazsın tabı kı araba fln.. ben cocugum 2 haftalıkken gezmeye basladım avmlere fln gıttım cok da guzel, cocugu eve tıkmaya gerek yok sonucta o yuzden de araba benım ıcın elzem bır parçaydı
canım ben tüm takım aldım.kışta olsa ufak tefek dışarı çıkmalar olur. o zman keşke alsaydım demek yerine hazır vaktin varken al koy derim. kışın dışarıda gezmesen de alışveriş merkezlerinde kucağında ya da oto koltuğunda taşımak sıkıntı olur.bence al koy canım
çok ayıp ama, ben kımseye dusuncesız bencıl fln demedım, hem ne haddıme, evde tutuan kotu anne de ben harıka anne mıyım, ama yapan da var işte bunu, ve dedıgım gıbı bana gore de garıp bır durum, ama senın de ortamın farklıymış, sen bılırsın dogrusunu.. ayrıca egıtımcılıkle annelık bırbırıne hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç benzemıyor, gorursunhahahah
canım ben niye anlatamıyorum sana kendimi ben sana bencil düşüncesiz dedin demedimlki dikkatli okurmusun :) evden dışarı çıkarmazsam öyle anne olurum dedim yani kendi fikrim bu benim. eğitimcilikle anneliğin farklı olduğunu ben de biliyorum zaten ufak bir kısmı diye yazdım çocuk gelişimini kastederek sonuçta ikisi farklı yaşayarak öğreneceğim diye yazdım sen inatla benim yazmadığım şeyleri kendi anladıklarını sanki ben öyle demişim gibi algılıyorsun.tekrar söylüyorum ben bebek arabası almayacağım çünkü bebeği kışın dışarı çıkarmayacağım diye birşey yazmadım açtığım diğer konulara bakarsan bebek arabası araştırdığımı da görürsün ben zaten alıcam ama çevremdekiler bana ilkbaharda alırsın dedikleri için tereddütte kaldım nihayetinde ilk defa anne oluyorum ve buradaki arkadaşların yorumlarına güvendiğim içinde konu açtım bu kadar basit. benim gibi kış annesi olanlar bana en doğrusunu söyler diye düşündüm ben çıkarmıyorum kışın bebek arabası da almama gerek yok yazmadım senin yazdığın cevaplar böyle diyen birine uygun.olumsuz taraftan bakıyorsun
en başa dönelim, ben de bu dediklerinin hiiiiiçbirini yazmamıştım en başta, sadece basitçe sormuştum evde oturmayı planlıosun bütün kış diye, bu kdr :) neyse işte kafana göre takıl
:)) evet aslında aynı kafadayız ama farklı yönlerden yaklaştık galiba yoksaki düşüncelerimiz aynı bence şimdi bana hangi bebek arabasını kullanıyorsun yazarmısın canım esas tereddütüm bu konuda :)
:)))) quinny buzz kullanıyorum, maxi cosi pebble kullanıoduk oto koltuğu-ana kucağı olarak da, hepsinden çok çok çok memnunum. oto koltuğu o derece ki bazı geceler içinde uyuttum hatta rahatça, arabasından da çok memnunum asla baston pusete fln gerek duymuyorum, tek düğmeyle açılıyor, tek hamleyle kapanıyor, tavsiye ederim
biz de o markayı almayı düşünüyoruz en kalitelisi en rahatı o gibi geldi quinny 3-4 falan var farklarını anlayamadım yani sadece tekerlek farkımı var gidip bakamadım henüz sadece internetten bakıyorum seninki kaç_? dediğin gibi rahatça uyuyabilmeli sanırım biz de bunlardan alıcaz en güzeli en rahatı olsun istiyorum çok teşekkürler canım :)
bizimki 3 teker, böylece kaldırımlardan fln cok rahat cıkıo, agırlık merkezıyle ılgılı olarak yanı, ayrıca araba yağ gibi kayıyo yollarda fln, lastıklerı şişme, bu da süspansiyon açısından cok ıyı, cok az sarsılıyo engebelı yollarda, gozum kapalı tavsıye edıyorum zaten
quinny buzz lar ve bebe confortun elea sinin oturma yerleri bana cok dar geldi kizim kilolu bi bebekti cok kullanamadi ne yazik ki..quinny speedy var genis ama kumasi onlar kadar kaliteli degildi..sadece kapali alanlarda gezecekseniz kisin buzz ve elea olabilir ama kalin kiyafetlerle ne yazik ki cocuklar cok bunalio..biz simdi hem genis hem kumasi kaliteli bi bebek arabasi aldik 4 tekeri var surumu de cok kolay tavsiye ederim..
:)) ters cevap veriyorsun işte sizin guptaki kişi beni ilgilendirmezki ben çocuğumu dışarı çıkarmayacağım demedim danıştım size önyargılısın sadece sen doğru şekilde yapıyormuş gibi yazmışsın ben eğitimciyim çocuk nasıl yetiştirilir az çok bilirim tabi küçük bir kısmını.en doğrusunu yaşayarak öğreneceğim o yüzden benden önce anne olanlara danışmak istedim sizlere yani eğer deseydim ki kışın çocuk dışarı çıkarılmaz alayımmı almayayımmı haklıydın ama ben ne yapayım diye sordum bir de benim oturduğum yerde maalesef avm yok o yüzden hiç aklıma gelmemişti.bozulmamın nedeni ise sanki ben çocuğu eve tıkmak niyetindeymişim gibi bana cevap yazmanız oldu.bu kadar önyargılı olmayın ben bebeğin kışın dışarda bebek arabasında gezdirilebileceğini düşünmedim bir yerden bir yere giderken tamam ama gezebileceğini düşünmüyorum dediğim gibi bulunduğum yerde avm tarzı biryerde yok ekim-kasım arası doğacak havalar düzelene kadar nasıl gezdiririm dışarda bilmiyorum ama dışarı çıkacak tabiki yani dediğim gibi bilmiyorum bu konuda birşey o yüzden soruyorm ben düşüncesiz bebeğine hava aldırmayacak bencil bir anne olamam bir de benim ilk bebeğim ve o yüzden herşeyi sorma ihtiyacı hissediyorum.umarım anlamışsınızdır beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?