kasım ayında yani kışın doğum yapacak anneler bebek arabası aldınız mı yaza doğru mu?

ben de alma taraftarıyım canım kışta olsa çocuğun hava alması gerek biraz kısa süreli belki ama araba gerekir çevremdekiler alma dedikçe beni tereddütte bırakmışlardı sen hangi marka kullanıyosun peki canım?

Bizim burda (kasımda da) havalar çok sıcak oluyor.. Arabasını almamıştım..Ama baktım havalar güzel kontroldür, o testtir , bu testtir dışarı çıkıyor, alışverişe gidiyoruz, eşim anakucağıyla taşımaya dayanamadı, alalım bari dedi..Aldık 1 aylıkken en az 15 defa dışarı çıktık..Hep arabamızın arkasında duruyor..Ucuz da..Nereye gidersek alıyorumm..İyi ki de o zaman almışız...

ben inglesina ana kucaklı travel sistem almıştım. sonradan pişman oldum. ağır geldi. eğer travel sistem alacaksan mutlaka portbebe li bir model almalısın. bebekler hem dolaştırırken hem ilk aylarda evde de rahat rahat yatarlar içinde. şimdiki aklım olsaydı araba için ayrı bir ana kucağı alırdım. bebek arabası mclaren 650 lira civarı ve 6,5 kilo olanlar var. onlardan alırdım sadece. hem hafif hem yağ gibi kayıyor hem çok sağlam hem ucuz. bebeğin yüzü sana dönük olmasa da olur. zaten yatar pozisyona getiriyorsun, yağmur yoksa güneş de olmadığından bebeği hep görüyorsun. ben 1300 mü ne verdim şimdi gittim mothercare e 170 liraya daha hafif bir tane de baston puset aldım. 650 lira cıvarı olan mclarenlar her işi görüyor benim harcadığımın da yarı fiyatı. geri kalanıyla da gerekiyorsa arabaya bir araba koltuğu alırdım

merhaba arkadaşlar.benim ikizlerim olacak ve kısmetse doğumları kasım aralık gibi yani kışa geliyor.Aslında bende en başından araba almayı düşünüyordum ama dün kayınvalidem acele etmeseniz ana kucağı alıp arabayı nisan gibi alsanız daha iyi olmaz mı diyince çokta mantıksız gelmedi.bide biz bir değil iki araba yada ikiz arabası alacağız.yaşadığım yerde gidilebilecek sadece kipa var yani kapalı alan gezme şansımız zaten yok.çanakkale de kışı oldukça sert ve rüzgarlı geçen bir yer dışarıda çıksak bile çok durma şansımız yok.kısacası sizce bu durumda nisan gibi almak mantıklı olabilir mi?ikilemde kaldım size sorayım dedim:)

benım bebegımde kışin dogdu... ve 2 aylık olduktan sonra bol bol gezdık.. 3 aylıkken dışarıda 9 saat gezdıgımız oluyordu.. ben pier cardın marka aldım.. çift yönlu.. ve rahat memmunum... araba alırken hafıf olmasına dıkkat edın.

bence kesinlikle almalısın, benimde bebeğim 27 ekimde doğdu ve biz 20. günden itibaren sürekli gezdik,ilk aylarda genelde hep uyuyor zaten,dışarı gezmek için çıkmasan bile, yemeğe filan çıktığınızda mutlaka ihtiyaç duyacaksın ki rahatça uyusun bebeğin

profilli portbebelerden aldım şimdilik. profilsizlerde çocuk poşette gibi oluyor çünkü. baharla birlikte alırım diye düşünüyorum arabasını.

walla ben aldım pusetı arabası hepsını sonucta kısta olsa aşısı ıvırı zıvırı kucagımda taşıyacak deılım yaa rahat rahat arabasıne yatırıp gezıcezz kızımlaaa :)) alınması gereklı bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…