Kasım Babaları Yardımcı mı :) Değil mi :( ?

kaydirigubbakcemile3öncelikle eşlerinizi yardım eder hale getirmek için acıtasyon yapacaksınız walla enes küçükken ben bu yolla yardım eder hale getirdim birde 2.bebiş gelince birçok işimi o yapar hale geldi
sağolsun gelince oynar yemeğini yedirir pjamalarını giydirir uyutur zaman olursa bana bile yardım eder hakkını yiyemem buradan ona çok teşekkür ediyorum tabii gelip görebilirsekaydirigubbakcemile3

bana güzel mi dedinn :kedi:lülülülülülü

benim kocam bi tanedirr aşkım o benimm:asigim: bana evlendiğimiz ilk günden beri herşeyde yardım etmiştir hamileliğimde etrafımda pervane olmuştu :asigim: beni nası rahat ettirceeni şaşırmıştı adamcaaz :asigim: yerleri süpürdü sildi yemek yaptıı elimi sıcak sudan soğuk suya koymadıı :asigim: şimdide çok yardımcı oluyoo kızlan ilgileniyoo altını temizliyoo gazını çıkarıyoo oynatıyoo gece ağladığında benden önce koşuyoo bi emziremediği için kahroluyoo adam :roflol:
bu yazımı benim herifi tanıyanlar hayretle okuduu dimi :roflol:
öyleyse bundan sonraki mesaja bakın lülülülülülü

:roflol::roflol::roflol:bende diyorum bu mesajı tubik yazmış olamaz edoşun ağzındandır :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: tubişim beni öldürdün gülmektenn :roflol:

valla kızlar bende anlatcam ama kafama yiyeceğim oklavalardan korkuyorum :1ninca: siz az çok tahmin edersiniz muroyu

olumunekankayizsmiletuğbişin msjı okumaları yeterliii:roflol::roflol::roflol:

krikitos, gectigimiz aylarda yeniden hamileyim diye actigin konuyu hatirliyorum. bugunde resmini gordum. masallah ne kadar buyumus. saglicakla al kucagina insallah.

teşekkürler tatlım sağlıkla gelsin yeni bebekler şimdide temmuz annesi olucam kısmetse ve 1 oğlum daha oluyor evde 3 erkek amanniiakannehir

Back
X