- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
aslında yapmamız gereken o kadar çok şey var ki inanın bana
kimsesiz çocuklar yurtlarına gitmeliyiz,huzurevlerini ziyaret etmeliyiz
çalışınca insan vakti o kadar az ki, anca kendi işlerine koşabiliyosun olmuyo
ama eğer çalışmasaydım bunları yapmaya çalışırdım
bir tane çocuğun, yaşlının mutluluğu hürmetine rabbim dualarımızı kabul edebilir
elbette birbirimiz için başkaları için dualar ediyoruz ama elimizden fazlası da gelebilir
bir küçücük çocuk sizin sıcacık bakışınıza kucaklamanıza muhtaçsa bunlarla ona dünyaları verebiliriz
ama sadece oturduğumuz yerden bişeyler bekliyoruz ve hep istiyoruz hep istiyoruz kendimiz vermiyoruz galiba:44::44:
puripekcim ne güzel söylüyosun çalışırken insan çalışmayı bahane ediyo boş otururken de canı istemiyo öyle insanoğlu işte herşeye bi bahane var.
yaşlı bi nene var komşum kadın yalnız yaşıyo ona bi gideyim birz sonra hem kafam dağılsın hem de kadından iki dua alayım
kızlar kaç günde bir ilişkiye girmek lazım bebek için bilemedim ben şimdi ya
günaydın herkesee
canom haberi vermiş ama bide ben söliim
hamişimmmmmmmmmmmmmm
dün dr gittik 5mm mercimeğim var artıkın benimde
darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhh
adt düzenliyse 12. günü başlayıp günaşırı canım, bri gün spremler dinlendiriliyo
değilse doktor bilgi veriyo zaten :)
kızlar ya ben bişey soracağım. cuma gününe randevu aldım eşimle birlikte gitcez de tabi bu arada da çocuk çalışmasına başlıycaz. acaba muayene olurken yapacakları testler işte ne biliym ultrason vs gibi bi zararı olur mu?
bende hmaiş olup bebeğimin doğacağı muhtemel tarih vs ekleniyorya ondan yapmak istiyorum nolurrrnolurrr bian önce olsun Allahım gelişiminide takip edeyim ay çok heyecanlıyımmm
ne gibi bir zarardan bahsediyorsun canım?
bendeee istiyorum o çizelgeden
sen ne durumdasın nerolcy? adetin geldi mi?
erken yumurtlama olur belki hani ne bileyim belki döllenme olur vs gibi bi zarar .
hayır canım hala gelmedi ama 2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı fakat mide bulantım çok ve hala hasta olmayınca şüpeden birde dr gittim kan testi verdim.bu akşam alcam sonucu.idrar testi negatif çıktı diye kanın pozitif çıkcağını düşünmüyorum ama yine de heyecan var naparsın ümit dünyası:18::18:
sanmıyorum canım doktora izah edersin belki olabilir diye o sana açıklar heralde
evet haklısın canım inşallah sonuçlar da güzel çıkar da bu ay hamile kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?