Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

onun aynısından bende de var adetimede 6 gün var ve göğüslerime el değemiyorum ilk defa böyle oldu benimki daha önce hiç olmuyodu

Normalden fazla göğüs ağrısı hamilelik belirtisi olabilir. İçime doğdu sanki hamişsin sanki:) hadi hayırlısı eedda

Bebişin ite kaka yerleşmeye çalışıyor sanırım işi kolay değil çok zorlu yollardan geçiyor:))

yoksa erkenmi adet olucan canım yaa..yada hamişmisin acaba:18::18::18:

pur ipek ciğim nasılsın hayatında değişiklik var mı

günaydın canlarım...
nasılsınız bakalım?
ben bu ay çok çok umutluydum ama,sabah kalktım lavaboya gittim ve ne oldu sizce????????
tabiki kırmızıları gördüm....
şükür adet olabiliyorum dedim ama üzülmedim dersem yalan olur... umudum kırıldı yine bu ay da,yarın doktora gidicem kontrollerimii ihmal ettim çünkü...

kızlar günaydın herkeseeee. isterseniz beni listeden silin çünkü ben bat'ımı ilaç kullandığım için biliyordum. şimdide ilacım bitti ve maalesef düzensiz olduğundan bilemiyorum. hoş ilaç kullanırkende hiç tutturamamıştımya neyse

iyi haftalar olsun hepimize inşallahhhh

belki doktorun uyguladığı tedasviyle bi daha ki ay olurr

cnm üzülme bi daha ki aya inş. bence de doktora ggit

günaydın cnm adet düzensizliği için doktora gttin mi benimde çok düzensizdi iki ay düzenleyici kullandım şimdi düzene girdi inş. bozulmaz

eslemcim gittim ama doğumkontrol hapı veriyorlar her seferinde bikaç tane dr.a gittim çönkü onalrıda kullana kullana 28 de 44e kadar çıktım. netyseki son dönemlerde 42 ye düştüm. alerjimde var benm çnkü kortizon başka haplar fln derken şiştikçe şişiyorum. en sonuncusunda işte progestan vermişti onda aşağı yukarı biliyordum. şimdi oda bitti. bakalım ne olcak anısl olcak bilmiyorum..

anam ya nasıl yazıyom ben. mesaj düzenleme kısmı çalışmıyor/açılmıyor da bende düzenlediğim mesaj aşağıdadır. bilgilerinize sunarım:)

eslemcim gittim ama doğum kontrol hapı veriyorlar her seferinde bikaç tane dr.a gittim hatta. onlarıda kullana kullana 38 bedenden 44e kadar çıktım. neyseki son dönemlerde 42 ye düştüm. alerjimde var benm çnkü kortizon başka haplar fln derken şiştikçe şişiyorum. en sonuncusunda işte progestan vermişti onda aşağı yukarı biliyordum. şimdi oda bitti. bakalım ne olcak nasıl olcak bilmiyorum.

kızlar bugün d_yesilcik'in doğumgünü. kendisi uzun zamandır uğramıyor ama biz yinede kutlayalımm..

İYİKİ DOĞDUNNN d_yesilcik, İYİKİ DOĞDUNNN d_yesilcik, İYİKİ DOĞDUNNN, İYİKİ DOĞDUNNN MUtLU ve BEBEKLİ YILLARR SANAAAA

bana verdiği doğum kontroldeil di galiba çünkü kullanırken hamile kalırsın demişti evet cnm haklısın ben 38 bedenle evlendimm 5-6 ay gram almadım sonra bende troid çalışmaması çıktı bianda bi kilo almaya başladım sonra ilaç içince tabi sonra klomenler horman ilaçları diye diye iki senede 38den 46 çıktım çok moralim bozuluyo gerçi yapı olarak uzun boylu ve yapılı kemikli olduğumdan çok abes durmuyo ama ben çok sinir oluyorum troidim olduğu içinde veremiorum edskiden 2 gün dikkat etsem hemen verirdim şimdi hiç veremiorum

aaaa ne güzel iyiki doğmuş eşiyle ve gelecek bebişiyle mutlu yıllara inş.

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah. Sizlere bir sorum olacak. Bir yıllık evliyim ekimin sonunda hasta oldum 5 kasım gibi temizlendim ve 16 kasımda da korunmayı bıraktık ve ben bir daha hasta olmadım. Sağlık ocağındaki hemşire hanım 7 haftalık hamilesin dedi. Kafam karıştı. Temizlendikten itibaren değilde korunmayı bıraktıktan itibaren hesaplayınca 1 aylık hamile olmuş oluyorum bana göre.
Peki şimdi ben kaç haftalık hamileyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…