sen bariişini bitrdn ben daha kahvaltı bile yapmadım . yapmakta istemiyorum açıkcası benm fazlam var kilo babında öle yemeden olmaz . ama işte ..
benide eklediğiniz için tşkr ederim bugun 14 ü şuanlık bişey yok ama ben tahminen yarın regl olcam genelde 30.gün oluyorum inş olmam da hayırlısı artık
benide eklediğiniz için tşkr ederim bugun 14 ü şuanlık bişey yok ama ben tahminen yarın regl olcam genelde 30.gün oluyorum inş olmam da hayırlısı artık
ben çok seviyorum kahve ama içmem yasak eşim tarafından .. bugün gizlice içem bitane ..
test yaptinmi canim
yok hayır yapmadım yarın belli olur zaten benim
bu saate kadar uyuyormuydun sen vay be ben hiç uyuyamam :) ne kadar fazlan var canım ama fazlanda olsa yemelisin ama az az ve sık sık mesela acı yiyebiliyorsan yemeni tavsiye ederim zayıflatıyor çünkü :13::13::13::13::13::13::13::13:
dün 2 de uyudum 11de uyandm canm valla ..bende erken uyanmak istiyorum .ama olmuyor geç yatıyorum baya .. acı çok severim yerimde... aslında ben eşimden dolayı alıyorum gece geliyor .gelince aç oluyor beraber yiyioruz bu sefer.. artık yemek yerne sadece haifif eşlik ediyrum onda meyve yiyorum veya yoğurtla oyalanıyorum..
gelin yapıyım hepinize birer kahve kızlar
hoşgeldin cancan aynı bea sen ne yapıyon.
evet canım aynen öyle hafif şeyler ama çok zayıf olmakda iyi değil doktorum bile demişti kilo alma hamile kalınca alıcaksın diye ama 2 kilo aldım bileeee
yok hayır yapmadım yarın belli olur zaten benim
canım hayırlısı olsun, üzülme sakın
bu topiğin ilk ümitli bekleyen ve regl olanı bendim sanırım
ama sağlık olsun, her regl dönemi yeni bir fırsat demek
emin ol bunu bulamayan çok kişi var, düzenli adet görebilmek de bir nimet canım
tabiki hakkında hayırlısını dilerim, sağlıkla ve en kısa zamanda
e ağrı falan yok mu.
sağol cnm bnm söylemen yeter :) ben şakasına işte çalşyruz ediyruz nerdeeee,
kahveler filan ama içmiş kadar oldum canım sağolasınn
çalşyruz napalım aynı bea
bu arada ben kahvenin kansere karşı faydalı olduğunu yeni duydum
tabiki çok değil ama en azından gün aşırı bir fincan tüketilebilir benden söylemesi
insallah olmasinda saglicakla hamile kalmis ve saglicakla bebisini alirsin kucagina innnnssssaaaaallllaaaahhhhn
kizlar size bisi sorcam okudugunuz yada bildiginiz genis capli hamilelik öncesi,hamilelik ve hamilelik sonrasi ücü bi arada bi kitapcik biliyonuzmu:26:
kizlar size bisi sorcam okudugunuz yada bildiginiz genis capli hamilelik öncesi,hamilelik ve hamilelik sonrasi ücü bi arada bi kitapcik biliyonuzmu:26:
göğüsümün alt taraflarında ağrı var dün gece bel ve sırt ağrım oldu inceden ama genelde hasta olmama yakın olur bilemiyorum tam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?