- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
Kızlar hamilelik nasıl gidiyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıcaklar bir yandan can sıkıntısı bir yandan bir sekilde vakit gecirmeye calisiyorum. Pazartesi ayrintili ultrasona giricem o da biraz heyecanlandirmiyor degil. Senin nasil geciyor canim?Kızlar hamilelik nas
Zorluyor sıpa biraz beni aynen sıcaklar da çok etkiliyor insanı ya hamilelik ayrı bi zor geçiyor ama yinede rabbimize bin Şükür ki iyiz :)Sıcaklar bir yandan can sıkıntısı bir yandan bir sekilde vakit gecirmeye calisiyorum. Pazartesi ayrintili ultrasona giricem o da biraz heyecanlandirmiyor degil. Senin nasil geciyor canim?
Sıcak bi yandan tansiyon düşüklüğü bi yandan valla zor geciyo benim. 3 gündür tansiyon düşüklüğü yüzünden serum yiyorum artik o kadar etkiliyor ki beni dengemi kaybedip düşmeye başladım. Allah yardımcımız olsun.Kızlar hamilelik nasıl gidiyor :)
Geçmiş olsun canım ya dikkatet kendineSıcak bi yandan tansiyon düşüklüğü bi yandan valla zor geciyo benim. 3 gündür tansiyon düşüklüğü yüzünden serum yiyorum artik o kadar etkiliyor ki beni dengemi kaybedip düşmeye başladım. Allah yardımcımız olsun.![]()
O hissetmediğin zamanlar uyuyor oluyo canım bebişin strese girme Boşuna :=)cok sukur iyi gidiyo ama arada bebegi hissedemiyorum korkuyorum baya strese sokuyo onun disinda masallah iyiz
O hissetmediğin zamanlar uyuyor oluyo canım bebişin strese girme Boşuna :=)
İlk bebeğin mi :)valla cok tedirgin oluyorum hissedemedimmi dogru doktora gidiyoz gorup rahatliyoz pinpirikli bi anne olcam galiba :)
İlk bebeğin mi :)
Geçmiş olsun canım inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağ sağlimevet canim oncesinde de bi dis gebelik bi dusuk yasadigimdan biraz tedirgin geciyor
hepimizde insallah sag salim kavusuruz hamilelik cok zor bi surec valla hayirla vakti gunu geldigindr dogsun miniklerGeçmiş olsun canım inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağ sağlim
İlk bebeğim de bende öyleydim en ufak birşeyde ağlamaya başlardım :)