Kasım da doğum yapacaklar durumlarının nasıl :)

Kizlar benim sag bacagim uyushmaya bashladi, nedeni ne acaba? Pamuk gbi oldu. Kendi doktorum tatilde oldugu icin de endisheliyim, ya mutlaka bashka bir doktora gitsemmiki?

Mutlaka git uyusma normal olabilir hem sisme hem uyusms yuksek tansiyon habercisi olabilir ihmale gelmez..

merhabalar benimde oğlum olucak inş bu zamana kadar iyi gitti az miğde bulantısıyla geçirdim ilk zamanları ama şu anda sıcaklar ve tansiyon düşüklüğü çok zorluyor :/ çalışan biriyim birde ilk hamilelik ilk tecrube çok zormuş hamilelik Allah hepimizin yardımcısı olsun sağsağlim kucağımıza alalım inş.
ben şimdiden liste yapmak istiyorum bebek alışveriş vs hazır listesi olan yardımcı olabilirmi?bi kaç kıyafet dışında henüz bişey almadım

Acele etme yavas yavas al bende bundan sonra almaya baslarim ikinci bebegim oldugundan gerek pek acele edesim yok..bizim kvet araba besik yorgan yastiklar battaniyeler hepsi mevcut zaten

Selam kızlar bebişler nasıl hamileliğinz nasıl gidiyor bebişi 3 boyutlu gören var mı

Selam kızlar bebişler nasıl hamileliğinz nasıl gidiyor bebişi 3 boyutlu gören var mı

ben 1,5 ay once gordum, ama 2 hafta sonra tekrar randevum var, o zaman da gormeyi cok istiyorum :) oncekinde daha tam gelishmemish oldugu ichin biraz tuhafti :) bu sefer daha net olucak inshallah..
hamilelik de guzel giidyor, artik agirlashiyorum, hamurlu yiyeceklerden uzak durulmasi gerektgi soylendi ama duramiyorum ki :) kirmizi ete sardim bu aralar, ha bire etli hamurlu yemekler chekiyor canim :)
seninki nasil gidiyor?

Selam kizlar, sag kasigimdaki agri disinda iyiyim. O da sanirim idrar yollarindaki enfeksiyondan ama kulturde ureme olmadigindan ilacsiz devam ediyorum. Bizim kiza 2 hafta once baska bir doktor gelisimi epey onde buyuk ihtimal sezaryan olur dedi. Kendi doktorum daha rahat. Haftaya cuma ona gidecegim, bakalim durumlar nasilmis, neler diyecek. Calisabilir raporu almanin da zamani da geldi... Bir de sol elimde gecmeyen uyusukluk var, doguma kadar daha da fena olmamasi icin dua ediyorum... Daha alisverislere de yeni yeni basliyoruz, evde odalar tasinacak, cok is var cookkk

Kizlar benim sag bacagim uyushmaya bashladi, nedeni ne acaba? Pamuk gbi oldu. Kendi doktorum tatilde oldugu icin de endisheliyim, ya mutlaka bashka bir doktora gitsemmiki?
Sağ ayaksa korkma o normal birsey bebek ağırlık verdikçe olur o uyuşmaların

Back
X