KASIM TRANSFERLERİ GELİN BİRLİK OLALIM

Ayy tam zamaninda yazmışım:)

Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin canım benim...
Haber beklicem senden ☺

Ayy ben niyeyse idrara sıkışık olduğumdan mı bilemedim ama kasiklarim cok ağrıdı ve biraz zorladim kendimi. Ama ultrason da embriyoyu yerlestirirken gosterince doktor benim musluklar hemen açıldı ☺☺☺
Bugün 2. Günüm ama kasiklarim ağrıyor hafif bel ağrım var. Bakalim Rabbim neyi nasip edicek..

Ayy ben niyeyse idrara sıkışık olduğumdan mı bilemedim ama kasiklarim cok ağrıdı ve biraz zorladim kendimi. Ama ultrason da embriyoyu yerlestirirken gosterince doktor benim musluklar hemen açıldı ☺☺☺
Bugün 2. Günüm ama kasiklarim ağrıyor hafif bel ağrım var. Bakalim Rabbim neyi nasip edicek..
Olumsuz hic dusunme benden sana tavsiye

Kızlar benimde transferin pazartesi yapıldı tek embriyo teaser oldu bekliyorum ilaç iğne devam inşallah hep birlikte pozitif görürüz

Canım en başından beri dilimiz de hep aynı dua vardı.. Allah hayırlısını nasip etsin diyoduk. Elbette ki kalbimiz hep aynı şeyi istiyor ama hayırlısı.. Üzülme nolurrr:((

Canım inanki seni bilmiyorum senn adına üzüldüm vakti gelmemiş demekki inşallah en kisa sürede tedavisiz hamile kalırsın dondurulmuş varmıydı

Canım inanki seni bilmiyorum senn adına üzüldüm vakti gelmemiş demekki inşallah en kisa sürede tedavisiz hamile kalırsın dondurulmuş varmıydı
Dondurulmuş kullandm son iki embriyo daha yok buyuk konusmiyim ama tup bebekle degilde klomen ve catlatma ignesiyle hamile kalmayi denicm cnku yumurta toplama aşamasinda hamile kaldm ben catlatma igneleri sayesinde ama dis gebelik oldu

Benimde bugun ikinci gunum. Sali gunuydu transferim. Bendede kasik ve bel agrim var. Bazende bicak gibi saplanan bir agrim var kasiklara dogru.

Benimde bugun ikinci gunum. Sali gunuydu transferim. Bendede kasik ve bel agrim var. Bazende bicak gibi saplanan bir agrim var kasiklara dogru.

Ne zaman geçecek bunlar acaba... Bi de arada kendimi yokluyorum resmen sol tarafım biraz daha dokununca hassaslasiyor. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda...

Selam kizlar,benim 2.denemem pazartesi 2 tane yerlestirdiler biri iyi kaliteymis,digeri ise gec bölünmüstü ortalama dedi doktorum.Açikcasi ilk deneme kadar ne umutluyum ne de heyecanli umudum yok mu tabiki var ama pembe gozluk takmadim bu sefer ...

Selam kizlar,benim 2.denemem pazartesi 2 tane yerlestirdiler biri iyi kaliteymis,digeri ise gec bölünmüstü ortalama dedi doktorum.Açikcasi ilk deneme kadar ne umutluyum ne de heyecanli umudum yok mu tabiki var ama pembe gozluk takmadim bu sefer ...
Ne kadar hayal kurarsan o kadar uzak olur hayaller sana akışına bırak dinlenmeye bak normal seyirde devam et ve belirti sakın arama

Back
X