KASIM TRANSFERLERİ GELİN BİRLİK OLALIM

Yumurta rezervinden korkma allahim ol dedikten sonra son kalan bir yumurtadan da olur. Benimde pek umidim kalmadi ama allahim buyuk. Insallah pozitif sonucunu alirsin icimde sana karsi oyle bir umit var. Yanilmam insallah.
Canim sagolasin.Hepimizin inandigi zaten bu, allah ol derse olur.
Bugune kadar pek cok sinav verdim bu da baska bir sinav benim icin belki mutlu son olur ya da olmaz herşeyde vardir bir hayir, hayirlisiysa olsun deriz hep. Bazen belki anne olmak sadece kendim dogurmak degil diye dusunuyorum aile sevgisine muhtac cok cocuk var yurtlarda. Kendim icin yapacak bisey kalmazsa aklimda olan bu ama evlat edinmekte ciddi sorumluluk iyice sindirmek lazim.

Canim sagolasin.Hepimizin inandigi zaten bu, allah ol derse olur.
Bugune kadar pek cok sinav verdim bu da baska bir sinav benim icin belki mutlu son olur ya da olmaz herşeyde vardir bir hayir, hayirlisiysa olsun deriz hep. Bazen belki anne olmak sadece kendim dogurmak degil diye dusunuyorum aile sevgisine muhtac cok cocuk var yurtlarda. Kendim icin yapacak bisey kalmazsa aklimda olan bu ama evlat edinmekte ciddi sorumluluk iyice sindirmek lazim.
Evlat edinme konusunda cok haklisin. Sonucta her anne allahin onlara verdigi emanetleri buyutur. Eger kismetimizde baskasinin koruyamadigi emanete sahip cikmak varsa ben seve seve isterim. Fakat arastirdigim kadariyla evlat edinme kanunlar acisindan bayagi zor. Bazen dusynuyorumda hani eskiden varmisya bakamadiklari bebekleri birinin kapisina birakirlarmis, iste benim kapimada biri oyle bir bebek biraksa:KK46:

Benim bu son denemem olacak sanirim. Yas itibariyla. Bu benim 4. Denemem. Ilkinde 18 haftalikken kaybettim kizimi ikincisinde 7 haftalik dusuk yaptim ucuncu kimyasal gebelik sanirim bunda hic pozitifi almiyacam cunku hep geri gidiyo. Allahim nasil nasip etmisse oyle.
Canım çok geçmiş olsun ben de yaşadım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ama umutsuzluğa kapılma hiç..ranbim biliyo gerçeği biz bilemiyoruz ki..sende sorun neydi bizim düşükler yüzünden cgh yapıldı yaptırdınıZ mı sizde

Canım çok geçmiş olsun ben de yaşadım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ama umutsuzluğa kapılma hiç..ranbim biliyo gerçeği biz bilemiyoruz ki..sende sorun neydi bizim düşükler yüzünden cgh yapıldı yaptırdınıZ mı sizde
Benim ilk bebegimi kaybettigimde rahmimde submukoz yerlesimli miyom vardi. Baska bir sebep bulunamamisti doktorlarin tahminine gore miyom neden olmustur dedider. Sonrasinda ameliyat olup aldirdim miyomu. Sonraki denemem uc ay sonraydi oda sanirim yeni ameliyat oldugum icin tutunsmadi 7 hsftslikken dustu sonrskindede kimyasal gebelik. Sende nasil oldu sebep bulunabildimi?

Benim ilk bebegimi kaybettigimde rahmimde submukoz yerlesimli miyom vardi. Baska bir sebep bulunamamisti doktorlarin tahminine gore miyom neden olmustur dedider. Sonrasinda ameliyat olup aldirdim miyomu. Sonraki denemem uc ay sonraydi oda sanirim yeni ameliyat oldugum icin tutunsmadi 7 hsftslikken dustu sonrskindede kimyasal gebelik. Sende nasil oldu sebep bulunabildimi?
Cgh yapıldı canım 3 embriyodan 1 tane sağlıklı çıktı kromozlarda çok sıkıntı vardı embriyoların.. doktor büyük ihtimal kromozomlardan dedi bence pgt yöntemini araştır canım

Insallah hayirli ve guzel sonuclar alirsin. Benimde bugun altinci gunum. Pozitif sonuclara insallah.
Valla bn dun ve bugun test yaptim duramadim bn ya ilk resim dun ikinci ise bugun.ayroyeten catlatma ignesi vermedi bana doktor en son 10 gun falan once vurdugu o yani.bn folbil ve jel kullaniyorum sadece

Eklentiler

• 20151123_103658.webp
    20151123_103658.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 59
  • 1448356732463-877723387.webp
    1448356732463-877723387.webp
    4 KB · Görüntüleme: 62
Valla bn dun ve bugun test yaptim duramadim bn ya ilk resim dun ikinci ise bugun.ayroyeten catlatma ignesi vermedi bana doktor en son 10 gun falan once vurdugu o yani.bn folbil ve jel kullaniyorum sadece
Catlatma Ignesini en az 12 ila 14 gunde atiyor vucut iki gun sonra tekrarla yine cizgiyi gorebiliyorsan inşallah hamilesin

Kzlar giremedm bikac gun transfer sonrasi negatif sonuc aldm hemen adet oldm kan sulandirici kullandigm icin hastahanelik oldm cok kanamam oldu sizler naptiniz durumlar nasl

Kzlar giremedm bikac gun transfer sonrasi negatif sonuc aldm hemen adet oldm kan sulandirici kullandigm icin hastahanelik oldm cok kanamam oldu sizler naptiniz durumlar nasl
Kacinci gunu oldun adet cnm .. o zamqna kadar test yapmismiydin..hakkimizda hayirlisi

Back
X