Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

dün dr a gittim bebek için genel muayene hamile değilim istiyoruz diye ama rahimimde miyom varmışş şok oldum yaaa

tedavisi yok dedi büyürse alırız dedi nasıl bişey bu anlamadımm sabahtan beri nette okuyorum bu sebepten rahimi bile alınanlar varmışş

dün dr a gittim bebek için genel muayene hamile değilim istiyoruz diye ama rahimimde miyom varmışş şok oldum yaaa

geçmiş olsun canım.. ama fazla üzülme biliyorum insan ilk duyduğunda çok üzülüyo ama inan bununda çözümü var..

benimde ilk aşılamamdan sonra 2 tane olmuşru.. doğum kontrol hapı + soğan kürü sayesinde daha o ay gitti hepsi.. soğan kürü yapmanı sanada tavsiye edrim. inan çok iyi geliyo.. hemen operasyonu kabul etme zaten

tedavisi yok dedi büyürse alırız dedi nasıl bişey bu anlamadımm sabahtan beri nette okuyorum bu sebepten rahimi bile alınanlar varmışş

canım öncelikle geçmiş olsun moralini bozma san soğan kürünü yapmanı öneririm rahimdeki kistlere miyomlara filan çok iyi geliyor bende de kist vardı ben de yaptım ve geçti iprahim saraçoğlunun soğan kürünü yapmanı öneririm hiçbir yan etkisi yok

canım benim teyzemdede vardı miyom ama geç farketmişlerdi epey bi büyüktü 3 kilo kadar ameliyatla aldılar 6 ay hamile kalmaması gerkiyordu fakat 4 ay sonra hamile kaldı şimdi çok sağlıklı bi çocuğu var tabe inş senin böle olmazda miyom genelde çoğu kadında olabiliyomuş hepsi zararlı olmuyomuş dediğin gibi büyürse alıolarmış o yüzden kadınların herzamn doktor kontrolünde olması gerekio ne zaman ne çıkacağı belli olmuyor.

hamile kalmana engel değil dedi 1,5 cm mişş büyümeden alamayız ilaç içip küçülme durumu yok takip edicez dedii soğan kürünü yaparım ya i.s.kitabı var bende kafam çok karışık bide daha yaptığımız testlerin sonucu çıkmadı inşallah onlarda bişey çıkmaz

canımm inşallah bişeycikler çıkmaz
bak hamile kalmanada engel değilmiş bu kadar
karamsar olma lütfen:1hug:

crocusu üzülme tatlım yaf, benim yengemin kardeşi şuan 5,5 aylık hamile. kızında miyomu vardı, hatta sanırım seninkinden büyük, onlarda sorun etmişti ama hemen hamile kaldı..yani hiç sıkma canını, miyom değil senin yaptığın stres etkilecek hamile kalmanı sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…