Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

vedacım tebrik mesajlarını kastedmemiştim onlara verdiğin cevapları gördüm kastettiğim başka mesajdı sanırım görmemişsiniz..

selam arkiler oo her kas burdaymış zemuszemus
banada bilgem çağrı yaptı geldim zemuszemus
kudretim tekrar tebrik derim seni kuşum :hooray::teytey::teytey::teytey::teytey:
ayy sevalimmi elsik ne o da dün beni aradı sordu kudretim kesin hemile değilmi diye bu halayıda onun adın çekeyim :teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar ben bu gün nete giremeyeceğim ablamlarla buluşacağımzemuszemus akşama inşallah gelirim öptüm hepiciğinizi kendinize iyi bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben bu gün nete giremeyeceğim ablamlarla buluşacağımzemuszemus akşama inşallah gelirim öptüm hepiciğinizi kendinize iyi bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy ne güzel yaaa benim yerimede gez kuşum
bende evde olmak istiyommm

kıslarrrrrrrrrrr
savunun uleeeennnnnnn ben geldiiimmmmmmm
aşk olsun tüstüm sizeeeee senağlama
hepiniz buraya geliyonuz beni çağırmıyonuzzzz benneyaptımki benneyaptımki

Alıntııııı

teşşekkür ederim... açıkçası beklemediğim bir gebelik. şöyle ki pralaktin hormonun yüksek çıkmıştı geçen ay. dr. bana dostinex verdi. önümüzdeki ay adetin 3. günü gel dedi. ilaç kulanırken hamile kalabileceğim ihtimalini söylemedi. zaten bu ay toplam 2 kere ilişki yaşadım. o da biri adetten hemen sonra biri de 16-17 günden sonra.. bu nedenden dolayı pek ihtimal hatta hiç ihtimal vermiyordum. şaşırdım ve tabi ki panikledim de..

DOSTıNEXı KıM KULLANIYODU DÜN SORMUŞTU YA KUSURUMA BAKMAYIN HATIRLAYAMADIM AMA BAKIN KIZ DOSTıNEXı KULLANIRKEN HAMıŞ KALMIŞ
YANı KALINABıLıYORMUIŞ ENGEL DEĞıL KISMET BU ıŞLER ÜSTELıK ıKı KEZ ıLıŞKıDE KALMIŞŞ ALLAH OL DEYıNCE OLUYOR RABBıM BÜYÜK BıZEDE VERSıN ıNŞALLAHHHHHHHH

kıss nurten tel numaran yok bende olsa bacım senide çaldırmam mı hiç
özelden gönderr yafrımmm

al bilgecim a.s.
benden sanaaaaa

merci canımmmm

pek bi duygulandım kıııııı sormaaaaa
eeeee ne örüyon bakem

iyiyim tek tüfek takılıyom gelen kaçıyo nan niyekiiii

kıs sen sevali çaldırıp duruyon da seval msn de şimdi açıkkkkkkkkkk

vay hain garıııııııııııııı
gelsin dövem ben onuuuuu
kadrişi de çaldırdımmm oda beni çaldırdı ama gelmedi
sevoş niye gelmiyo acep ben işyerinden msn açamıyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…