- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #42.641
kızlar selamlar... 6 gün sonra dönüş yaptım... en son yazdığımda sanırım idrar yolu iltihabı oldum demiştim sancım tutmuştu hemen acile gitti ve 2 günümüz acillerde geçti meğer böbrek taşı düşürüyormuşum
geçmiş olsun cnm,Allah şifa versin..
kızlar nerelerdesın ya karıstırdım kasım ve aralıkta cıft cızgı görmek ısteyenler dıye bı topık daha var:bbo:anlamadım aynı ısım
kız bılgem nerelerdesın kuzuma.s.
kızlar uzunca bir süredir giremedim, sohbetinizi özledim vallaha..
annemi bu sabah hacca yolladık, hayırlısıyla görevini yerine getirmeye gitti..darısı gitmeyenlerin başına..bir haftadır, hazırlıklar konuklar falan, yorucu gectı..
birde ev arıyorum üstüne, taşınacağım..o yüzden giremiyorum sık sık..ama sizi ÇOK SEVıYORUM.. opuyorumnanaktan
uvulasyondan 12-14.gün sonra kanda belli oluyor canım.. opuyorumnanaktankılzar ıyı pazarlar ben 12ekımde doktora gıtıım ve yumurtamoluşmuş 14mm ve dedıkı uc gun sonra ovulasyon gerceklescek ovulasyondan kaçgun sonra test yapabılırım yanı 15 ekım ovulasyon du ben ne zaman tets yapıyım?
sonraki msjını okudum canım..selam kızlaaaarrr... bişey sorucam size...
hamilelik şüphesi olan bir kişinin kanal tedavisi yaptırması zararlımıdır sizce?
önemli olan senin sağlığın.. varsın bebişte bi sonraki aya gelsinkızlar selamlar... 6 gün sonra dönüş yaptım... en son yazdığımda sanırım idrar yolu iltihabı oldum demiştim sancım tutmuştu hemen acile gitti ve 2 günümüz acillerde geçti meğer böbrek taşı düşürüyormuşum
doktorlar ilaç vermeden önce test yaptılar kanda 0.05 çıktı gebelik yok dediler ve öyle ilaç verdiler.5 gündür antibiyotik içiyorumregl günüm 29 undaydı ve bekliyorum. Yani benim umudum Kasım ayına kaldı ne yazıkki
bende seni çoook özlediiiiimmopuyorumnanaktankızlar uzunca bir süredir giremedim, sohbetinizi özledim vallaha..
annemi bu sabah hacca yolladık, hayırlısıyla görevini yerine getirmeye gitti..darısı gitmeyenlerin başına..bir haftadır, hazırlıklar konuklar falan, yorucu gectı..
birde ev arıyorum üstüne, taşınacağım..o yüzden giremiyorum sık sık..ama sizi ÇOK SEVİYORUM.. opuyorumnanaktan
inşlh bidahaki aya gelir bebişin:Saruboceq:arkadaşlar merhaba ben 16 ekimde regl oldum. yani umutları kasım ayına devrettik.:1no2:
günaydınlar kızlarrrrrrrr
iyi haftalar diliyorummm..
ben de cumartesi doktora gittim yumurtan çatlamış değerlendir dedi. bizde değerlendirdik bakalım hayırlısı, inşallah olur
kızlar uzunca bir süredir giremedim, sohbetinizi özledim
vallaha..
birde ev arıyorum üstüne, taşınacağım..o yüzden giremiyorum sık sık..ama sizi ÇOK SEVİYORUM.. opuyorumnanaktan
iyiyim gülerim sen nasılsın midem de yanma var, yarın inşallah kalp atışlarımızı duymaya gitcez teyzesiii
Slm umarım değerlendirmeniz tutmuştur :) doktora gittim ve yum. çatladığını öğrendim demişsin canım herhangi bir tedavi gördüğün için mi gittin doktora ? yani pko tedavisi falan görüyorken kontrole mi gittin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?