- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #43.061
:sinifsinif: Allah gönlünüzün muradını versin canlar...
crocusu nen var cnm
Canım zaten geldimi herşey üst üste gelir.Rabbim beterlerinden saklasın.Umarım hepsi yoluna girecek.2009 da olmasa bile 2010 dan ben çok umutluyum. 2009 a girdiğimiz gün ben bu yılın benim yılım olduğunu ve iyi geçeceğini hissetmiştim ve 2009 da evlendim. Umarım 2010 da bana uğurlu gelecek.AHHH AHH eşim biraz rahatsızz (iyi olacak inşallah) annecimm hasta (göz şeker tansiyon beöbrek yetmezliği) eşimin işleri çok kötü evimizin kredi borcu var bebişimiz olmuyoo işyerimin kapanma durumu varrr öyle canım sıkıldı iştee ama şükürlerrr olsunn bunla kalsınn Rabbim büyük acılar yaşatmasın hepimize selamet versinnn ama inanın ki iyiki burası varrr böyle anlatıp gülüp destek verip birbirimizee dertleri unutuyoruzz :teytey:
Canım zaten geldimi herşey üst üste gelir.Rabbim beterlerinden saklasın.Umarım hepsi yoluna girecek.2009 da olmasa bile 2010 dan ben çok umutluyum. 2009 a girdiğimiz gün ben bu yılın benim yılım olduğunu ve iyi geçeceğini hissetmiştim ve 2009 da evlendim. Umarım 2010 da bana uğurlu gelecek.
kıslar ben geldim
halaya benide alın :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
inşallah canımm inşallah çektiklerimiz bunla kalsınn bu arada çokkk geçmiş olsunnn sanada innşallahhh adetinle ve ilaçlarla gider kistinn listeye yazmayı unuttum bende birde miyomm varmışş bebiş için dr a gittik miyomm var dedi ve hiçbirşey yapılmıyormuşş büyürse operasyonla alırız dedi içini ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama benim yengemde (abimin hanımı) kist varmışş tabi o bilmeden hamile kalmışş dr demişş valla mucizee şimdi bebişş 3 yaşında (maşallhh) ikinciyi düşünüyorlar dr a gittim yine dr demişş ilkine nasıl kaldınn yine kalırsınn ama biraz zaman alırr bakalımm Allahtan geleceğe engel olmuyor yanii
kıslar ben geldim
halaya benide alın :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Canım regl olmadım.Ve dün doktora gittim. Sağ olsun doktor hanım çok yardımcı oldu.Muayene oldum kan verdim.hamilelik yok ama bir yumurtalığımda 6cme 5cm büyüklükte bir kist var. Bugün Duphaston ilacına başladım adet söktürücü olarak.5 gün kullanıp bekleyeceğim. Kist regl ile gidebilirmiş eğer gitmezse ve aynı boyutta kalırsa 2-3 aylık tedavi uygulayacağız dedi. Ama kist gitmez ve büyürse ameliyatla alırız dedi.
Eğer kistten kurtulursam doktor kontrolünde yumurtlama takibi yapacağız ve çalışmalarımızı ona göre yapacağız :1rolleyes:
çiğdoşş :teytey: ayşee :teytey: gülerrr :teytey: nurten :teytey:
Canım umarım adet görünce gider bu kist.Eğer 7cm olsaydı alacaklardı ameliyatla.yani benimki tam sınırda. Bakalım 15 gün sonra falan belli olacak ne olacağı.
yaaa çok üzüldüm.. allah yardımcınız olsun..AHHH AHH eşim biraz rahatsızz (iyi olacak inşallah) annecimm hasta (göz şeker tansiyon beöbrek yetmezliği) eşimin işleri çok kötü evimizin kredi borcu var bebişimiz olmuyoo işyerimin kapanma durumu varrr öyle canım sıkıldı iştee ama şükürlerrr olsunn bunla kalsınn Rabbim büyük acılar yaşatmasın hepimize selamet versinnn ama inanın ki iyiki burası varrr böyle anlatıp gülüp destek verip birbirimizee dertleri unutuyoruzz :teytey:
geçmiş olsun canım..Canım regl olmadım.Ve dün doktora gittim. Sağ olsun doktor hanım çok yardımcı oldu.Muayene oldum kan verdim.hamilelik yok ama bir yumurtalığımda 6cme 5cm büyüklükte bir kist var. Bugün Duphaston ilacına başladım adet söktürücü olarak.5 gün kullanıp bekleyeceğim. Kist regl ile gidebilirmiş eğer gitmezse ve aynı boyutta kalırsa 2-3 aylık tedavi uygulayacağız dedi. Ama kist gitmez ve büyürse ameliyatla alırız dedi.
Eğer kistten kurtulursam doktor kontrolünde yumurtlama takibi yapacağız ve çalışmalarımızı ona göre yapacağız :1rolleyes:
çiğdoşş :teytey: ayşee :teytey: gülerrr :teytey: nurten :teytey:
crocusu Rabbim sıkıntılarını hafifletsin... sağlık afiyet versin kardeşim...
kızlar hepinize destegınız için ayrı ayrı teskkur edıyorum.iyikı varsınız
Umarım Ayşecim dediğin gibi olur. 2010'a karnımda bebişimle girmek istiyorum.
geçmiş olsun canım..bence o hapla birlikte soğan kürü de dene.. ben yaptım daha o ay kistlerim gitti allaha bin şükür.. VEDA yı biliyomusun burdan çok iyi bi arkadaşımız.. o da soğan kürünün ertesi ayı hamiş kaldı.. sende bi dene derim ben.. çok işe yarıyo..öyle ameliyata falanda hemen razı olma:umursamaz:
kızlar hepinize destegınız için ayrı ayrı teskkur edıyorum.iyikı varsınız
Allah razı olsunn hepimizin sıkıntılarını gidersinn tez saatte hayırlı sağlıklı evlatlar versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?