- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #43.201
nutişş canım içindeki ses benim için bişey diyormuuu sorsanaa sorsanaaa ya varya bende saldım bu ayyy bilgeyle konuşup ovulasyon testleri almıştım geçen ay geç kaldım yapmaya diye başlamadım şimdide içimden yapmak gelmiyorrr duruyor dolaptaa öleee boşverrr kıss bu ayda böyle deneyelimm :içelim:
gelmesin kırmızılar gelsin bebişlererrr
adetlerim çok düzensiz benim 2 ayı geçti hala adet olamıyorum ben mafoldumben
ne zaman yumurtladığım belli değil onun için ağlıyorummafoldumben
amin amin amin canım inşallah o kadfar can-ı gönülden istiyorum ki allah cümlemizin dualarını kabul eylesin inşallah canım... hihoyyytopuyorumnanaktan
kıslar bugünde bitti
kaldı 11 günümmm :roflol: :roflol: :roflol:
hadi hayırlı akşamlar hepinize öpüldünüz şekerlerrrr Şeniz
kıslar bugünde bitti
kaldı 11 günümmm :roflol: :roflol: :roflol:
hadi hayırlı akşamlar hepinize öpüldünüz şekerlerrrr Şeniz
amin inşallah gelmes kaydirigubbakcemile2
canım hoşgeldin aramıza
listeyle bumuyani arkadaşımız ilgileniyo
ona mesaj atarsan eklicektir seni de
sebebi ne düzensizliğin dr a gittin mi benimde arası açık adet tarihlerim kafasına göre takılıyoo ama sonuçta dr düzenli dedi
Ben de 2 kere yazdım beni niye listeye almıyorlar diye düşünüyordum :) özel mesaj mı atmamız gerekiyor bumuyani ye
yok canım ya yani atarsan hemen görürde o burayı okuyor geçmişi falan gelince görmemiştir senii sen tarihini yaz adet tarihini bide paraloyı yazz "kadriyecim adet tarihim şu listene eklermisin" şaka şakaa mutlaka yazar canım dediğim gibi görmemiştirr a.s.
slm arkadşlar nasılsınız ben bırazdan çıkıcam bıyere ev gezmesınıe gıdıcez.size bı bakım dedım gulerım listenın son halını yayınla akşam alım lısteyı
Ben de 2 kere yazdım beni niye listeye almıyorlar diye düşünüyordum :) özel mesaj mı atmamız gerekiyor bumuyani ye
pcoluyum ben onun için düzensiz hatta ilaçsız olmuyor:gitme:
bumu yani arkadaşı bulamadım profil sayfasını bana gönderirmisizniz
pcoluyum ben onun için düzensiz hatta ilaçsız olmuyor:gitme:
bumu yani arkadaşı bulamadım profil sayfasını bana gönderirmisizniz
kaydirigubbakcemile3 o zaman bi daha deniyorum deneme 1-2-3 :))) 3 aralık adet tarihiim, beni de listeye ekleeeyyiinn :sm_cool:
canım lısteye almam gıbı bı duruö yok buna hakkımzda yok.simdi ilğineiyorum lısteyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?