- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #43.981
canım bunlar gebelikte bakılan tahliller toksoplazma,hepatit,hıv,tam kan sayımıda istemişlerdir endişelenme bende 1 kez yaptırmıştım değerimi dr uma söylediğimde şu tarihte gel bakalaım demişti sonrasında da kan tahlili istemişti şu an senin kese vardır sadece minicik 7-8 haftalıkken duyarsınız kalp atışını endişelenme ilk gittiğinde boş kese oluşumu oluyor sonra çıkıyor bebiş içinden canım...arkadaşlar doktordan yeni geldim.. ama ne olumlu ne de olumsuz bir sonuç var.. doktorum kan testi idrar testi ve ultrason istedi.. yanlız beta hcg istememiş anlam veremedim.. bunu sonuçları alınca öğrendim.. kanda ve idrarda gebelik hariç bir sürü şey istemiş.. 5 tüp kan aldılar.. tiroit.. şeker..kansızlık.. vs vs.. ultrasondada bişey görünmedi. ama erken olduğu için görünmüyo olabilir dediler.. betayıda verdim yarın belli olacak..doktorum birde folik asid verdi..
burdayım canımBilge nerdesinn canımm sana bişeyy sorucaktımmmm
internetten onla ovulosyon testleri almıştık onları yapıyorum da 7 gün oldu hala silik ikinci çizgi çıkıyoo ne koyulaştı nede yok oldu anlamadım kaç gün sürer bir yumurtlama yahuu
Ya kızlar bugun 14.gün ben ovalasyonda çift çizgiyi gormedım daha ya dunkunde hafıf bı çizgi çıkmıştı bugunkund eoda yok kafam karıstıyaa
ideali 15-16 incirmiş ama çok tatlı oluyor ben 10 incirden yapmıştım canım 2 ye kesip kaynatıyodum 500 ml su ile 2 ye bölüp içiyordumarkadaşlar bu incir kürünü nasıl yapmam gerekiyor ya ben anlamadım bazı yerde 15-16 adet icirdeniyor bazı yerde de 7-8 adet incir deniyor yapan arkadaşlar beni bir bilgilendirirmisiniz
canım benim 3 gün sürmüştü
sende bhcg seviyemi yüksek acep:uhm: bende de tam koyu pembe olmadı zaten meraklanma sen pembeyi gördüğünde çalış hep... 7 gündür gördüğüne eminmisin???
çiğdoşum naber
kızlar hamileyim değerim 1424
kızlar hamileyim değerim 1424
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?