- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #44.241
Canım kusura bakma mesajını okudum cevap veremedim.Sen böyle şeylere takma kafanı.Hayırlısı ile bebeğini kucağına almaya bak.İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
ahhh ahh bizim hiç başalayamadı sosyal hayat nişanlıken aldık evi hala ödüyozz neyse bugünlerde geçecekk bebişlerimizle çizgi sinema seyretmeye giderizz kıss bizdee
ZİLHİCCE AYINA GİRİYORUZ- Resulullah (sav):"Bu on gunun hayir ve bereketinden mahrum kalana yaziklar olsun" buyurdu
Peygamberimiz (sav) diyor ki:
Bir gün Musa Peygamber (as), "Ey Rabbim!"der"Bunca dua ettim hiçbirini kabul etmedinSöyle bana, sana nasıl ve ne zaman dua edeyim?" Bu soruya Yüce Allah (cc) şöyle cevap verir: "Ey Musa!Zilhicce ayı nın ilk 10 günü, La ilahe illallah cümlesini söyle ki dileğini yerine getireyim"
Bu defa HzMusa, "Ey Rabbim, o cümleyi bütün kulları söylüyor" derYüce Allah da kendisine şöyle cevap verir "Ey Musa!Zilhicce ayının ilk 10 günü içinde BIR defa , LA ILAHE ILLALLAH diyen kimsenin bu sözleri amel terazisinin bir kefesine, 7 kat gök ile 7 kat yer de diğer kefesine konulsa şüphesiz ki birinci kefe ağır basar"
bu gün zilhiccenin 3 günü...
edeilirsin canım hiç bir eksiklik bile olmaz bende reglim şu anda daha bitmedi,hadi bakalım lailahe illallah rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin(amin)nilüfer ben reglim ama tesbih çekebilirim değilmi
bu gün zilhiccenin 3 günü...
Canım nÜlÜmmm saĞol ya ne gÜsel Şeyler yazmıŞsınnn la İlahe İllallahhh ya rabbİm hepİmİze saĞlık huzur ve hayırlı evlatlarrr nasİp eyle tez zamandaaa amİnnnn
kıslar yaaaa
ben bu akşam test yapıcam
ölcem meraktan
kociş karşı çıkarsa döverim bu sefer onu
ay hadi canım inşallah
gümlerimiz aynıymış seninle
benimde bugün olmam gerekiyodu
ama kararsızım test yapsam mı yapmasam mı
kocişte kızıyo erken yapma diyeeee
üf ne yapcamı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?