- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #44.541
canım inşallah hamilesinfir. Allahım isteyen herkesi bebişlerine kavuştursun. güzel haberlerini bekliyorum. benimde günü 2 aralık dayanamadım dün akşam test yaptım. 2. çizgi soluk çıktı. bugün kan verdim yarın belli olacak. çok heycanlıyım inşallah bende hamileyimdir...:Saruboceq:
inşallah istediğin gibi olur canım
teşekkür ederim bu arada
Allah rahmet eylesin Allah sabırlar versin canım
sorma benimde bayramın ikl günü arkadaşımın eşi trafik kazası geçirdi ve hastaneye yetiştirene kadar vefat etti
daha 3 senelik evlilerdi
2 tane çocukları vardı biri daha 3 aylık
o kadar üzüldüm ki bende
hadi ölen kişi çok genti onada yazık oldu ama şimdi ölene mi kalanamı üzüleceğimizi bilemedik
Allahım sabırlar verir inşallah yaaa
aklıma geldikçe kötü oluyorum
canım ya başınız sağolsunnn Allah sabırlar versinnnn aman sen kendine dikkat et üzme fazlaa canımmm
ukla başınız saolsun cnm allah rahmet eylesin.
ukla basınız saolsun...allah rahmet eylesın.
selam canlarım
ben geldim ve inş bir geldim pir geldim
var mı hamişimiz??
ben de aynı tas aynı hamam tık yok(
uklam başınız saolsun tatlım allah sevdiklerine sabır versin
bır sorum var kıslar.bız hamıle kalmak ıstıyoruz ya.domuz grıbı asısı olmak bebege zarar verırmı.ben zaten adetım hamıle degılım...bebek olmadan olsam yanı..ya öf yazamadım anlatmak ıstedıgımı....asının zararlı etkısı vucutta kaç gun kalır kıslar..
kıslar bu hafta yumurtlama haftam tavsiye ettiğiniz fikirleriniz var mı?
sımdı test yaptım ve çift cizgi Allahım şükürler olsun yarabbım aglıyorum kızlar cok baska bı duyguymus eşimi aradım işten izin alıp gelıyo evde yalnızım ne yapacagımı sasırdım aglamaktan
sımdı test yaptım ve çift cizgi Allahım şükürler olsun yarabbım aglıyorum kızlar cok baska bı duyguymus eşimi aradım işten izin alıp gelıyo evde yalnızım ne yapacagımı sasırdım aglamaktan
kıslar bu hafta yumurtlama haftam tavsiye ettiğiniz fikirleriniz var mı?
ilişkıden önce eşine kahve içir.buhar banyosu yap ne bılım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?