- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
Canım benım üzülme olsun daha adet olmadın.hakkında hayırlı olsun canım :teselli:
belki daha çok yenidir canım adetin geçerse 2-3 gün sonra yeniden yaparsın.yoksada bişey kısmet artık ümitlerimiz sonraki aylara.
kıslar bende galiba yarın regl olucamm.. bugün kahveye benzer akıntı var bende..ateşim yarın düşer kesin ne yapalım olmamış.. kısmet artık.. dert etmek yok.yola devam.. ama ben bu ya hiç bişi takip etmicem.. sadece adetimin 9 günü dr a gidiep baktıryim herşeiyme bir daha diyom. başak bişi yapmıcam.. yumrutlama takip etmekten stres yaptım sanırım. stresde daha kötü etkiliyor.. bu ay no stresss ...
Kızlar benım elım ayagım buz gibi hala yaa ellerimin üstü kurudu resmen.göğüslerde aynı inşallah psikolojık değildir :senağlama
YARIN SABAHTAN ANLAŞILIR...ISIN DÜŞMEZSE ÇOK GÜZEL...İNŞALLAHTA DÜŞMEZZZ....ÖNCE ADET GÖR GERİSİNİ SONRA DÜŞÜNÜRSÜN CANIM...DAHA HİÇ BİŞEY GEÇMİŞ DEĞİL..yerimsenibenyerimseniben
canım ne bileyim.. hiç belirtim yokki.. sadece aşağı yukarı bir haftadır göğüslerim acıyor .. başka bişi yok..bilmiyom. bence adet geliyoo.. hayırlısı ne diyimki.. artık yoruldum. oluruna bırkayım gitsin.. ilişkide bile ödev gibi oluyoz artı.. robot gibi..olanalrın oluyor stres olumsuz etkiliyor.. birde ben galiba sağdan yumurtladım.. sağdan yumurtlayınca şansım zate yok.hayırlsı Allah'tan.. ama üzülmicem.. en azından bu ay test yapmadım:))test yapıp hayal kırıklığı yaşamdım.. o zaman ben daha kötü oluyom.. şimdi biliyomki adet olucamm:))
BİLİYOSUNKİ HİÇ BELİRTİ YAŞAMADAN HAMİŞ KALANLARIDA GÖRDÜK..BENİMDE HİÇ BELİRTİM YOK O ZAMAN BENDE UMUDUMU KESEYİM..OLMAZ ÖYLE ŞEY...DAHA OLMADIN ADET...SEN ŞUAN DÜŞÜNME ZATEN BUNLARI RAHAT OL...
ümidini kırmak istemem ama benim 2 aydır 36,6 iken regl oluyorum. ben hamileyken 15 gün geçince idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silikti hamile olduğumu öğrendikten sonre test yaptım neden hamile olduktan sonra yaptın diyeceksiniz çünkü her ay tek çizgi görmekten sinir olmuştum idrar testinde o meşhur ikinci çizgiyi görmek istedim
kızlar merhaba
ben mart ayında bir bebk kaybetmiştim hatta listeye adımıda yazdırmıştım.dedim nisan ayında hiç kafama takmıcam hiçbirşeyi takip etmicem.yürüyüşler yaptım kafamdan tamamen silip attım.hatta çok ciddi çalışmam olmadı çocuk için.ama 11 mayıs adet günüm.arasıra belim karnım ağrıyor.geceleride çok üşüyorum.başka bir belirti yok olabilirmi acaba?
kızlar merhaba
ben mart ayında bir bebk kaybetmiştim hatta listeye adımıda yazdırmıştım.dedim nisan ayında hiç kafama takmıcam hiçbirşeyi takip etmicem.yürüyüşler yaptım kafamdan tamamen silip attım.hatta çok ciddi çalışmam olmadı çocuk için.ama 11 mayıs adet günüm.arasıra belim karnım ağrıyor.geceleride çok üşüyorum.başka bir belirti yok olabilirmi acaba?
test yapmadım kızlar korkuyorum açıkçası aynı şeyleri yaşamaktan.doktor tutunamamış bebeğin demişti ozaman.şimdi oyüzden çok gerginim karnım çok şiş.doktor demeden inanamayacağım.çok korkuyorum karnımdayken ona iyi bakamam diye.test yapmak istemiyorum şu anda armağanım dediği gibi 2 gün daha olmassa bi kan testi yapabilirim teşekkür ederim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?