- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #13.721
ekledım canım ama listeyı sonra gönderırım
ardarda gönderınce karısıkoluyor listemız ugur getırsın inş
kızlar benim kasım ayıda olmadı test yaptım negatif 19 aydır olmuyor böyle gidersede olmayacak galiba olcagı varsaydı şimdiye kadar olurdu zaten
gunaydinnn.....destny hakikaten cozemedin sanirim bu isibize katilmak istiyorsan niye kontrol hapi kullaniyorsun...at onu, yak ne bileyim lavaboya dok.... saka bir yana tedavi icin mi kullaniyordun hapi? yoksa ilk denemelerinizi mi oynayacaksiniz
dost tavsiyesi, kafana takma, stres yapma, hormon testlerini yap...yumurtalik takibini yap ve yine stres yapma...sevgiler....
yeni arkadailrı sonra eklıycem kzıalr
ebrubu yegane yenı arkadaşlrın msjalrına cvp verebılrmısnız?
bende listeye girmek istiyorum belki uğur getirir. bugün adet oldum. periyodum 26-31 arası değişiyor en geç, 26 aralıkda olmalıyım umarım liste şans getirir. henüz 2. ayımdı denemeye başladığımız ama bu ay olmayınca çok üzüldüm. çünkü düzenli ilişki olmuştu ve yumurtlama günümüde belirleyebilmiştim. hemen kötü şeyler geliyor aklıma acaba sorun mu var hiç mi olmayacak. stres olmamalı deniyor ama insan çok kötü stres yapıyorya.
sen çözdun bu işi tatlım aferın aferın bu arkadaşayapmmaışın sakayı:)
arkadaşlar adete 8 gün kala belirti olurmu gebelikte bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?