- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.761
canım aylık adet periyodun ne bilgilendirirsen bakarım yani kaç günde bir oluyosun bu çok önemli ne kadar doğru verirsen o kadar dogru çıkar
canım hiç belli olmuyo bu ara bi sapıttı ki sorma:1shok: bak şimdi şubattan itibaren vericem
2 şubat
2mart
28 mart
1 mayıs
30 mayıs canım bende şaşırdım artık ne biçim şey bu anlamadım fisfisfisamannn aslında takmıyorum da artık:icecream: ne yapıyım canım olmuyosa ölimmi(mi acaba)neyse canım bakabiliyosan bakıver bi zahmet olmuyosada boşverrrrr:1rolleyes: haaa doğum tarihimi de verim 06 09 1978 saol canıma.s.
mayıs ayı hamilesiyim .... 5 haftalık
duygun mide bulantısı falan yokmu?yada yorgunluk veya uyku isteği...birde sık tuvalete çıkma isteği?
valla bunlarda varsa büyük ihtimalle hamişsin yaaa ama tabbiki rabbim bilir..
aslında kan testinde anlaşıırdı adet gününü bile beklemezdin...
şimdi iyicene meraklandım yaaa umarım rabbim dualarını kabul eder canım...
ikiz kızmı?
onun yöntemi varsa banada söylermisin..a.s bende çok isterdim..
inşallah hamile kalır ve ikiz kızların olur...
canım ya akşam vakti sancılarım arttı belim de ağrımaya başladı ümidimi kaybetmeye başladım sanki adet olacakmış gibiyimallah yine de hayırlısını versin bakalım bu geceyi atlatabiliyor muyum adet olmadan ondan sonra da 1 gün kalıyor
bende tam tersını duydum maydonoz dusuge sebep oluyomus
gerçektenmi şaırdım yaaa:1shok::1shok:
bende genelde dereotu ,semiz otu yiyorum..hamilelik oranını arttırırmı bilmem ama en azından sağlık açısından tüketiyorum...şakkıdı
kılzra lsteden beni silin hala adet olmadın test yaptım negetif beni zaten düzensiz hamile faln değilm offfffffffffffffffffffffffffffff
benide eklermisin canım listeye
ahh inş bitane düşük yaptım hamilelil duygusunu bıkere attatım ama sanki bida tadamıycakmısm gibi geliyo bana.gectiğimz aylarda psikoljım daha bozuktu bırz topraldım kendimi ama evliliğmzde sıradanlasıyor. evliliğimde sorun olcak diye çok korkuyorum bızde ikimizdde sorun yok inş isteyen herkes buguzel duyguyu tatar.sanada sınavında başarılar canım
sudenazcım merhaba sanıırm sen bu konularda bize göre daha tecrubelisin hamilleik konusnda yani yada hamile olmama konuusnda diyeyim 3yılllık evliyim 1yıl once bbek hamile kaldım bbek karnımda olmuş gelisememiş.kurtaş oldum hala kanamalırım duzene girmedi.doktorum bi sorun olmadını söyluyr.afdersiniz ama ilişki sırasında knaman oluyor.sonrasında olmuyo.3 4 aydır adetlerim duzenli.bu konuda bi fıkrın varmı nolur yardımcı omaya calış bana. cvp yazarsan seviniirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?