M
malatya__44
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #34.501
kızlar bugün konuşan yok ben birazdan sizi güldürecem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ağla biraz rahatlarsın :teselli: uff bu duyguları şimdi bende yaşıyorum ama sabaha kadar olupta kendini yıpratma be canım..
hayat 34 biliyormusun biz senle çok yakınız. şaşırdım görünce kacıncı kattasın.?
Temel bir sekilde kutuplara dusmus ve bir eskimo ile ahbap olmus. bir aksam
felekten bir gun calmak icin votkanin gozune vurmaya baslamislar ve vakit
ilerledikce seks istekleri artmaya baslamis. Zamanla film kopmus......
Sabah Temel siddetli bas agrisi ile uyanip eskimoya;
-Yahu sizin bu memlekette beyaz kari var mi
-Elbette, heryerde oldugu gibi
-Peki siyah kari var mi
-Elbette, heryerde oldugu gibi
-Peki siyah beyaz kari var mi
-Haydaa, dunyanin neresinde var ki burada olsun
-Vay anasina sabaha kadar penguen s*kt*k des
:sinifsinif: canım benim sağol öylede ağlıyorum ki hıçkıra hıçkıra çok moralim bozuk çok depresyondayım :a015:
herkese slm nasılsın bugun ben sabhtan pazra gıttım yenı geldım kahvalştı da yapamdım daha çayımı koydum demeldım isteyn varmı buyrun bırlıkte içelım
kızlar çok teşekkür ediyorum her duamda herkesi tüm isteyenleri anıyorum bana bunu yaşatan Rabbim hepinize yaşatır merak etmeyin çok dua edin allah yürekten edilen hiç bi duayı boş çevirmiyo, belki bugün değil ama bi gün mutlaka olacak canlarım
Günaydınnn ben geldim ne var ne çok 1 arkadaşımız hamiş galiba geçmişi okuyamadım çok yoğunum kıslarrr
Karı koca sinema dönüşü bir bara gitmişler.
Maxicep.com - Karı Koca Fıkraları Masaya oturur oturmaz kadının gözü barda tek başına içen adama ilişmiş Biraz dikkatli bakınca
-"Aaaa o!" deyivermiş. Kocası meraklanmış:
-"Kim o?"
-"Seninle evlenmeden önce çıktığım çocuk. Biliyormusun ayrılırken onu burda bırakmıştım. Demek 7 yıldır aynı yerde içiyor..."
Kocası başını sallamış:
-"Onu anlıyorum," demiş. "ama bir olay bu kadar uzun zaman kutlanmaz ki."