Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya kızlar ben hala sökülmedim iç çamaşırıma bile değmiyor
afedersiniz tuvalet kağıdını siliyorum beyazla karışık kırmızı oluyor:kedi:
ne yapmalıyım ya 3 gün oldu sökülmüyor acaba bu akşama kadar gelmezse oruca başlıyayımmımafoldumben

walla canım adet gunun değilmi bugunler bence devamı gelir bekle

Bende temızlık yapıyorum salonun Şeklını deĞŞtİrdım ahlıalrını Çıakrdım eŞİm gelınce sİlkeletcem bırazdanda murfak camına gecıcem
bızım mutfak camı balkonu İÇeİr aldık oyle olunca buyuk bİ camvar sİlmesİ de zor oluyor ama ramaznada oruÇlu oruÇlu daha zor olur dıye kendımı gaza getırıyorum artık bende
halılarıda yıkamaya gÖnderdİm bugun.bİ temİzlık aŞkı varkı ustumde sormayın :)))

kısss bizede gel boya felan vardı bitti gelde beraber temizleyelim üşeniyorum valla
üff birde haftaya koçişin amcasıgili çağırcam yemeğe ne dedikodu yapmışlar arkamdan anlatamam kaynanam anlattı sinir oldum zıkkım yesinler dedim bende..

kısss bizede gel boya felan vardı bitti gelde beraber temizleyelim üşeniyorum valla
üff birde haftaya koçişin amcasıgili çağırcam yemeğe ne dedikodu yapmışlar arkamdan anlatamam kaynanam anlattı sinir oldum zıkkım yesinler dedim bende..

gelim canım hemen ne demk :)
bende dun holu mutfagı ve odanın ahlıısnı vermiştim yıkamaya geldı şimdi mis gibi olmuşya
yün halıydı holle odanınkı
oyuzdne bıraz teraddutluydum ama çok guzle olmuş renkelrde bozulma oluyordemişlerdı hıçbişey olmamış şimdi serdım onlarıda :)

1970'lerde, saçları dimdik, yukarıya doğru kalıp gibi yaptırmak moda olmuş. Buna uymak için insanlar saçlarını yaptırıyo, haftalarca da yıkamıyolarmış. Bir liseli kız, okulundaki en yüksek saç yarışmasını kazanmak için saçlarını bu şekilde yaptırmış. Eve dönerken saçları örümcek ağına takılmış ama farketmemiş. Okuldaki yarışmayı kazandıktan sonra saçlarını birkaç hafta yıkamamış. E havasını atacak ya, banyoya kafasına bi torba geçirip giriyomuşBi gün okulda sınav olurken kız aniden, şak diye bayılmış. Hastaneye kaldırmışlar, fakat maalesef kurtaramamışlar. Doktorlar ölüm nedenini anlamak için otopsi yaparken, kızın saçlarını aralayınca morgu binlerce örümcek basmış. Meğerse kızın takıldığı ağdaki örümcek, kafasının içine yumurtlamış ve o örümcekler sonraki birkaç hafta da kızın kafa derisini kemirip beynine girmişler. Bu olaydan sonra Amerika'da, saçlarını öyle havaya doğru yapmak

IYYYYY-tatlicadiarzu-

ben de kuran okucam şimdi
eşim 6da geliyor o gelene kadr kuran okum gelınce o ben okucam der o bilğisayardan takıp edıyorda şimdi bend eoyle yapıcam
BUARADA BEN YAVAŞYAVAŞ SUSAMAYA BAŞLIYORUM GALIBA

Back
X