Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

slm kızlar hayırlı haftalar ohhh bir hamiş haberi daha varrr maşallahhh ramazanda hergüne 1 hamişşş olsunnn inşallahhhhhhhh Allah hamişlerin evlatlarını hayırla kucaklarına almalarınız nasip etsin

günaydın bumuyani eylül ayı adet tarihim 18 eylül listeye eklersen sevinirim ama bu ay umutlanmak istemiyorum yine de allahtan umut kesilmeyeceğini çok ii bildiğimden listede bulunmak gerek değil mi..oluruna bırakacağım ramazandan sonra inşallah eşimle bir uzmana gideceğiz...içimiz rahat etsin 6 ay oldu evleneli zamanıdır diyoruz...

slm kızlar hayırlı haftalar ohhh bir hamiş haberi daha varrr maşallahhh ramazanda hergüne 1 hamişşş olsunnn inşallahhhhhhhh Allah hamişlerin evlatlarını hayırla kucaklarına almalarınız nasip etsin

amin canım aminnn allahım bizimde bebeişlerimizi göbişleremize kondursun... Dün EYÜP SULTANA gittim bol bol dua ettık Allahım kabul ederseopuyorumnanaktan

Teşekkürler melek76 inşallah gelen ay sen de o çift çizgiyi yakalarsın :)

ayy ne güzel canım darısı başımıza tebrik ederim Rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...ramazan bereketi bu olsa gerek kaç aydır bebiş istiyordunuz güzelim

inşallah hayat inşallah rabbim hakkımızda en hayırlısını bilir..buradan aldığımız hamiş haberleri içimize umtların en güzelini dolduruyor ve canı gönülden seviniyoruz rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin tüm hamişlerimize

ikramaya benecde bir kontyrollerini yaptır..aklında acaba brisorun varmı sorusu kalmaz canım..ondan sonra bir altı ayda olmazsa tedaviye başlarsın hem..

ikramaya benecde bir kontyrollerini yaptır..aklında acaba brisorun varmı sorusu kalmaz canım..ondan sonra bir altı ayda olmazsa tedaviye başlarsın hem..

canım ben evliliğimin 6.ayındayım ama düğünden 10 gün önce bir kadın doğum doktoruna muayene oldum tam yumurtlama dönemim sonrasındaydım doktorum çift yumurtladığımı ve ikiz bebek sahibi olma şansımın yüksek olduğunu söyledi eşimde aynı zamanda sipermiyogram testi yaptırmış ve sonuçları çokii çıkmış sperm sayısı normalin bir kaç katı bu yüzden bende miyom yada polikistik over oluşmuş olabilir diye düşünüyorum daha önce oluştu ve ilaç kullandım temzilenmişti rahmim dediğin gibi bir sorun oluşmamışsa tedaviye başalrız artık

ukla kaç aydır bebiş istiyorsunuz rabbim bu mübarek ayın hürmetine e kısa veriri inşallah topiğini ziyaret ettim çok güzel hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar,biraz önce kanda baktırdım,adetime bir hafta var ve pozitif çıktı..inşallah hepimizin yüzü güler.çok heyecanlıyımmmmmmm

Merhaba arkadaşlar,biraz önce kanda baktırdım,adetime bir hafta var ve pozitif çıktı..inşallah hepimizin yüzü güler.çok heyecanlıyımmmmmmm

ayyyy çok süper bir haber LUDO canım tebrik ederim inşallah Allahım kucağınada sağlıcakla almayı nasip etsin.:nazar:

2 yıl olacak canım :(
rabbimden ümit kesmemen ne güzel hiç sorunsuz yıllarca bekleyen tanıdıklarım var en kısa zamanda bebişine kavuşacaksın ben inanıyorum...
daha çok gençsin ben neden mi acele ediyorum çünkü yaşım 33 e gidiyor ve zamanım gittikçe azalıyor...önümde kaç yılım var bilemiyorumve bebeğimi biran önce kucağıma almak istiyorum

inşallah canlarım benim.değer düşük daha ama dr hamilesin dedi.iki gün sonra tekrar yapıcaz tahlili.Hepimiz için dua edicem...

Back
X