- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #34.681
slm kızlar hayırlı haftalar ohhh bir hamiş haberi daha varrr maşallahhh ramazanda hergüne 1 hamişşş olsunnn inşallahhhhhhhh Allah hamişlerin evlatlarını hayırla kucaklarına almalarınız nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar hayırlı haftalar ohhh bir hamiş haberi daha varrr maşallahhh ramazanda hergüne 1 hamişşş olsunnn inşallahhhhhhhh Allah hamişlerin evlatlarını hayırla kucaklarına almalarınız nasip etsin
evet herşeyi veren alalhım bebeişlerimizin de en doğru zamanını bilir ve ona göre kavuşturu bizi bebişlerimizeİnşallah kabul eder canım
Ümidimizi yitirmeden beklememiz lazım..
Teşekkürler melek76 inşallah gelen ay sen de o çift çizgiyi yakalarsın :)
ikramaya benecde bir kontyrollerini yaptır..aklında acaba brisorun varmı sorusu kalmaz canım..ondan sonra bir altı ayda olmazsa tedaviye başlarsın hem..
Merhaba arkadaşlar,biraz önce kanda baktırdım,adetime bir hafta var ve pozitif çıktı..inşallah hepimizin yüzü güler.çok heyecanlıyımmmmmmm
Merhaba arkadaşlar,biraz önce kanda baktırdım,adetime bir hafta var ve pozitif çıktı..inşallah hepimizin yüzü güler.çok heyecanlıyımmmmmmm
rabbimden ümit kesmemen ne güzel hiç sorunsuz yıllarca bekleyen tanıdıklarım var en kısa zamanda bebişine kavuşacaksın ben inanıyorum...2 yıl olacak canım![]()
inşallah canlarım benim.değer düşük daha ama dr hamilesin dedi.iki gün sonra tekrar yapıcaz tahlili.Hepimiz için dua edicem...