• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

arkadaşlar bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz alkisalkisalkis.....bu ay ilk denememizdi ama olmadı. inşallah bu sene en kısa zamanda allah bebişimi kısmet eder.bu ay eşime yıldönümümüzde müjdeyi vermek isterdim ama maalesef olmadı işte. ben bu ay ovulasyon testi kullanmayı istiyorum.aranızda kullanan var mı??? hangi markayı önerirsiniz????

nice senelere hayatım
bizimde eylülde evlilik yıl dönümümüz
4 senemiz bitecek Allahın izniyle

inşallah canım
yarına güzel haberlerini bakliyoruz
benimde son 6 günüm ama kendimde hiçbir değişiklik hissetmiyorum
bu aydan umutlu değilim
Allahım bilir en doğru zamanı
Ona bırakıyorum O ol derse olmıcak bişey yok
Allahım hepimize birer bebek nasip etsin hayırlısıyla inşallah

ya bende bılmıyorum artık kendımı hangısı gercek hangısı psikolojik ama benim diğer zamanlarda olamayan tek farklılığım midemin yanması deli gibi yanıyor çokk kötüyümmm uyku bile uyutmuyor diyebilirim ve ilaç alamaıyorum korkuyaa canımm

gunaydın kızlarr kadriyem o dedıgın oyuna bakamadım yukleyemedım nasıl oluyo bılmıyorum cunku :)
bılgecım eger sahura kadar oturucaksam burda takılıyorum işte sabhta 11 gıbı kalkıyorum genelde yanı gunduzde uyumuyorum :)

gunaydın kızlarr kadriyem o dedıgın oyuna bakamadım yukleyemedım nasıl oluyo bılmıyorum cunku :)
bılgecım eger sahura kadar oturucaksam burda takılıyorum işte sabhta 11 gıbı kalkıyorum genelde yanı gunduzde uyumuyorum :)

günaysdın fıstıgım naber nasılsınn

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar yeni hamişlerimiz var maşallah ne güzel
Rabbim sayısını çoğaltsın...

Bende herhangi bi değişiklik yok mide bulantıları devam ediyor
Oruç beni tutuyor... En azından gündüzleri iyiyim hamdolsun..

Dua ile...

oooo.. bi kaç saat giermedik anne adayları basmış buraları. Allah hamile kalanlara sağlıkla kucağına almayı, çift çizgi için gün sayanlarından dualarını kabul etsin. ınanın doğru zamanda geliyor mutlu haber...

selam kızlarrr nasılsınız dünüşümmm sen nasılsın geliyo inşallah bizim evlatt bugünn ohh maşşallah hamişlerde varrr yine ramazan bereketii bu iştee hadi kızlar bumuyaninin listesindeki herkes günü gelince hamileyimmmm desinn inşallah

murvetım sen naptın ıdrar testı yapıcktn yapmadın mı dırek kan testı yaptın

evet hayatım dırek kan verdım sabah ıdrarda cıkmaz belkı dıye dusundum varsa eğer benimde mide problemleri varya duruma göre ilaç alıcam çünkü artık dayanaılmaz oldu kesin olur dedim o yuzden ve kan verdim ama sağlık ocağına gittim onlarda yarın 2,30 da vereceklermıs sonucu beklemem gerekıyor ama artık e yapayımmm beklıycemmmmafoldumben inş olumlu sonuçlar alırımda hayal kırıklığı yaşamam yine ne kadar kaptırmıycam desemde kaptırıyorum :utangac:

selam kızlarrr nasılsınız dünüşümmm sen nasılsın geliyo inşallah bizim evlatt bugünn ohh maşşallah hamişlerde varrr yine ramazan bereketii bu iştee hadi kızlar bumuyaninin listesindeki herkes günü gelince hamileyimmmm desinn inşallah

ben iyiyimm fıstık sen nasılsınnn inş inşş dolsun bu ay hamişlerle bu listeehihoyyyt

hayat 34 allah gönlüne göre versin. böyle beklemek daha zor hayırlısı inşallah.Bu arada ben oruca bağlıyorum ama benimde son günlerdemidem çok kötü yanıyormu bulanıyormu anlamadım.en geç hafta başı anlarız durumu heralde:teselli:

hayat 34 allah gönlüne göre versin. böyle beklemek daha zor hayırlısı inşallah.Bu arada ben oruca bağlıyorum ama benimde son günlerdemidem çok kötü yanıyormu bulanıyormu anlamadım.en geç hafta başı anlarız durumu heralde:teselli:[/QUO
canım ben niyetleşemiyorum bile gece eşime kalkıp yemek hazırlıyorum ağzıma süremden geri yatıyorumm benim yanma var aşırı derece ve bulantı yapıyor arada çıkartıyorumm epey kötü yani:(

selam kızlar kadriyem canım 16 eylül olarak eklermisin beni listeye gerçi eşim yok niye ekletiyorsam :roflol: ama olsun cuma günü gelcek belki olur bir umut :çok üzgünüm:

canım benım bende ıyıyımm ve aynı hedıyelerı almanız cok hos bence kalpleriniz bir demekki ne akdar gzüell allahım hiç bozmaısn uzun seneler aynı yastığa baş koymayı ve o yastıgın orta yerınede bebeısnı nasip etsin.. bu araada ben bugun kan verdım tahlıl ıcın ve yarın alabılıcem ancak sonucu cok heye canlıyım alalhım bu ay bana ıkı bayramı bır arada yasatır ıns.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..İnşallah gönlünden geceni Rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah sanada..

ya bende bılmıyorum artık kendımı hangısı gercek hangısı psikolojik ama benim diğer zamanlarda olamayan tek farklılığım midemin yanması deli gibi yanıyor çokk kötüyümmm uyku bile uyutmuyor diyebilirim ve ilaç alamaıyorum korkuyaa canımm

ya benimde midem yanıyor ama oruç tutuyorum ona bağlıyorum birde adetim 10 eylül gibi ama benim göğüslerim gecen h.sonu acımaya başladı çok erken oldu gibi
ben bu ara çok ağrı kesici kullandım mecburen ve 2 gün önce 2 tane antibiotik aldım gerçi antibiotiki daha önceden drma sormuştum bişey olmaz dedi ama bilmiyorum birde sahurda mide ilacı alıyorum yani haliim Allah lık inşallah bebeiş varsa bişey olmaz.. gerçi bebişi anlayana kadar Rabbim korur sanırım :asigim:

eee şimdi gene yoksun kısss ben bi bankaya gidip geldim o ara gelmiş kaçmışsın
:oklava:

-tatlicadiarzu-
evet hayatım dırek kan verdım sabah ıdrarda cıkmaz belkı dıye dusundum varsa eğer benimde mide problemleri varya duruma göre ilaç alıcam çünkü artık dayanaılmaz oldu kesin olur dedim o yuzden ve kan verdim ama sağlık ocağına gittim onlarda yarın 2,30 da vereceklermıs sonucu beklemem gerekıyor ama artık e yapayımmm beklıycemmmmafoldumben inş olumlu sonuçlar alırımda hayal kırıklığı yaşamam yine ne kadar kaptırmıycam desemde kaptırıyorum :utangac:

sağlık 0cağında para almıyorlar değilmi canım

Back
X