- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #34.901
Allah kabul etsin tatlım bol bol dua et bizedeBen kalktım ama mukabeye gdıyorum gelıncegÖrusuruz )=
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin tatlım bol bol dua et bizedeBen kalktım ama mukabeye gdıyorum gelıncegÖrusuruz )=
-tatlicadiarzu-
sağlık 0cağında para almıyorlar değilmi canım
canım valal karman corman oldum bende artık hayılısını versınrabbım
sağlık ocağında para almıyo evet tatlım açık konuşmak gerekirse geçen ay 48 tl kan tahlılı ıkı ıdrar tahlılı felan heray para harcıyoruz bende bu ay ozele gıtmedım bu yuzden ben perpadayım burda saglık ocagı var sabah gıttım kanımı verdım yarın oglen alcam sonucumu ama olsun ne yapayım beklıycemm artıkk:gitme:
ya bende bılmıyorum artık kendımı hangısı gercek hangısı psikolojik ama benim diğer zamanlarda olamayan tek farklılığım midemin yanması deli gibi yanıyor çokk kötüyümmm uyku bile uyutmuyor diyebilirim ve ilaç alamaıyorum korkuyaa canımm
Hayırlısı neyse o olsun hayatım ya
inşallah midende rahatsızlık yoktur da hamilesindir
bendede ağrı vardı hamileyken çünkü
doktor hamilelikte mide problemleri artıyo demişti bana
hadi inşallah hamilesindir :CüvCüv:
hiç bilmiyorum ki hayatımm her ay psikolojik belirtilerde yaşıyoruz o yüzden ne desem şaşırıyorum valla :gitme:
HoŞbuldum bılgem nasılsın
ya arkadaşlar bişey soracam konuyla pek alakası yok ama ben sizin yazdıklarınızı okuyorum mesela en son ukla yazmış 13:53 de devamı gelmiyo tekrar açıp kapatıyorum bir sürü yeni mesaj gelmiş ya anlata bildimmi bilmiyorum biraz karışık oldu yani siz canlı konuşuyorsunuz ben sizi dışardan takip ediyorum umarım anlata bilmişimdir
canım valal karman corman oldum bende artık hayılısını versınrabbım
sağlık ocağında para almıyo evet tatlım açık konuşmak gerekirse geçen ay 48 tl kan tahlılı ıkı ıdrar tahlılı felan heray para harcıyoruz bende bu ay ozele gıtmedım bu yuzden ben perpadayım burda saglık ocagı var sabah gıttım kanımı verdım yarın oglen alcam sonucumu ama olsun ne yapayım beklıycemm artıkk:gitme:
bumuyani sağol canım