• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

evet canım ben daha yolun çok başındayım bu ay beşinci ayım olucak benimm yanlız diğer zamanlardan tek farkım yaşadığım mide sorunalrı niyetleşemiyorum bile :( her ay en başda hayale kapılmak yok dıyoruz ama işde olmuyor elınde değil insanın zaten umutlarımız olmadan da olmaz ve tabiki negatif sonuçla savaşmaya devam edicem bende ya çok seviyorummm ben siziiii yaaaa:enbuyukkk:hihoyyyt

ben de canım inan burdaki herkesi çok seviyoru ve burda kendimi çok rahatlamış hissediyorum...benim 15 ay oldu 3 ay klomen kullandım yumurtlama takibi yapıldı bi problem yok eşimde de çok şükür herşey normal ama henüz olmadı bakalım herhalde hayırlı bir zamanı vardır...

selam kızlar nasılsınız hayatçımm dünüşümm büyük gün bugünn Allah hakkında hayırlı ne ise onu versin canımm inşallah

teşekkür ederim canlarımm az once yıne cok kotu oldum ben yaaa :( allahım hayırlısı ne ısıe onu versınnn yarabbim kukuletacıgım ıns bu ramazan ayının bereketı ıle senınde dıleklerın olurr

teşekkür ederim canlarımm az once yıne cok kotu oldum ben yaaa :( allahım hayırlısı ne ısıe onu versınnn yarabbim kukuletacıgım ıns bu ramazan ayının bereketı ıle senınde dıleklerın olurr

canım hamile kalmak isteyenlere yeni bir kür topiğinde bi arkadaş da test sonucunu bekliyordu senin gibi ve şimdi sonucunun olumlu olduğunu yazmış :teytey::teytey::teytey::teytey: çok mutlu oldum hemen sana haber vereyimdedim...inşallah seninki de olumlu gelir de senin için de şööyle bi güzel halay çekeriz..:teytey::teytey:

canım hamile kalmak isteyenlere yeni bir kür topiğinde bi arkadaş da test sonucunu bekliyordu senin gibi ve şimdi sonucunun olumlu olduğunu yazmış :teytey::teytey::teytey::teytey: çok mutlu oldum hemen sana haber vereyimdedim...inşallah seninki de olumlu gelir de senin için de şööyle bi güzel halay çekeriz..:teytey::teytey:

ayyy canım benım ıns ınsss bebegımm benımledır de o yzden bana bole seyler oluyordurrr:asigim:

canım çok kaptırma kendini lütfen
biliyorum çok heyecanlısın ama biraz sakin ol bakalım hadiii
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim

dıp dıp dıp dıp dıp son 1bucuk saat yenı hamıel haberı almaya son 1bucuk sat kaldı kızlar mendıllerı hazırlyınn hadııı:sm_cool:

elimden geldiği kadar negatiff diyorum zaten umut bağlamıyorum hatta alsamda sonucu ılac ıstesem hemen drdan rahatlasam dıyorumm canımm

canım merhaba
bence kendini belli bi duruma şartlandırma
sadece negatif olma ihtimalini de göz önünde bulundur
Allah büyük inşallah bebeğin seninledir.
benim içimde sanki öle bi his var
bence pozitif sonuç alıcaksın inşallah
gerçekten seninle ilgili hiç negatif düşünemiyorum
Hakkında hayırlısını versin Rabbim opuyorumnanaktan

canlarım benım cok tesekkur ederım ıyı dıklerınız ıcın sabah negatıfı cokk rahat dusunuyordumm ama zamannn azaldıkca engel olamıyorum cok uzulucem bılıyorum :oklava: vurun bana hakkedıyorummm ama ıcımede engel olamıyorummm

AYYY canım ya sanki ben kendime test yaptırmışım sonuç alacakmışım gibi heyecan yaptımm sen ne haldesindir ayy ınaşşal hayırlı haberi alırız almazsakta üzülmek yok vardır ondada bir hikmet hep dualarda iyilik sağlık hayır istiyoz demek öyle olmayacakmış diye düşünücez şükredicez yine

cnm ya neden sana vuralım sacmalama ıns ılumlu alıcksn ınan senı hıc negatıf olarak dusunmuyorum bılıyoun msndede dıyorum sana :)

evet canım uzulmıycemmm verende rabbım ksımet etmeyende rabbım vardır bi bildiğii kısmet etmezse yınede dua etmeye devam edıcemm herseye ragmennnn

evet tatlımm bılıyroum desteklerınız ıcınde cok tesekkur edıyorumm canlarımm ıyıkı varsınız ıyıkıde yanımdasınız yoksa zamanı hıc gecıremezdım bıraktım ısı gucu valal odaklandım burayaa

Back
X