- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #35.181
Günaydın Güzellerrrrrr
Hayırlı ve bol hamiş haberli cumalarrrr
Hayırlı ve bol hamiş haberli cumalarrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr günaydınnnn nabersinizzz ben bu sabah idrar testi yaptım çizgi yok ama olsun sağlık olsunnn herşeyde vardır bı hayır diycem çünkü dün güzel bir gelişme oldu ben evi kredili almıştım oranlar düştü ve 20 bın lıra kara geçiyoruz.....
nur1111 evet bizde bigün hamle kalacaz ama ne zaman lütfen dua edelim birbirimize
hayırlısı olsun kuzucum
her şerde bi hayır vardır
ya bende krediyle aldım eviiiii
nasıl oluyo analmadım ya biz sabit faizle almıştık etkilemiyo zannedersem bizi bu iniş
bizde seni seviyoruz canım neler gelmiş başına öyle
ne biçim insanlar varyaşikayet etseydin bunları :mymeka:
nerde görülmüş birinin kanı bozuksizin kafanız bazuk deseydin:mymeka:
ma vardır herşeyde bir hayır fisfisfis
mesela dünkü testte belli olmayacaktı sende hamile değilim diye ilaç içecektin zarar verecekti bebişe fisfisfis ama şimdi test yapınca gösterecek ve mutlu olacaksın a.s çünkü birgün bile önemli tahlillerde geç döllenme olabiliyor a.s
neden kimse benimle ilgilenmiyormafoldumben
neden kimse benimle ilgilenmiyormafoldumben
canım ben yazıyım ama hiç bilgim yok ben hiç hamile kalmadımm hamilelik şüphem bile olmadı :gitme: o yüzden yardım edemiycemm ama bunla ilgili topikler var görmüştüm kan testi sonuçları diyee
sağol canım ya :kedi:
bende baktım oraya yani bazı durumlarda yükselebiliyormuş pazartesi tekrar test yapıcam eğer regl olmazsam ama çok merak ediyorum beklemek çok zormafoldumben
ilgin için tşk ederima.s.
crocusummm ve serin7979 sizler nasılsınızz